Ζήτησε να σε καλέσουμε
Παρασκευή 19 Ιούλ 2019
Mαγειρική στα πιο ασυνήθιστα μέρη του πλανήτη!

Κάθε τομέας έχει και κάποιους ανθρώπους ορόσημο. Κάποιους ανθρώπους θρύλους που στιγμάτισαν ένα κλάδο με τη πορεία τους στο χώρο. Έναν τέτοιον άνθρωπο επέλεξε το National Geographic για να μας ταξιδέψει και να μας μάθει νέες κουζίνες. O Gordon Ramsey των 16 Michelin και παρουσιαστής 23 εκπομπών, ανέλαβε να μας μεταφέρει στα πιο δυσπρόσιτα μέρη του πλανήτη μας και να μας αποδείξει πώς το γευστικό φαγητό δεν είναι αποτέλεσμα που προκύπτει μόνο σε κουζίνες υψηλής γαστρονομίας του Παρισιού, αλλά ακόμα και στις απότομες πλαγιές του Περού!

Ο λόγος λοιπόν για το " Gordon Ramsey: Uncharted" τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ που θα απολαύσουν οι συνδρομητές της Nova (διαθέσιμη σε όλα τα πακέτα τηλεόρασης! ). Μην νομίζετε ωστόσο ότι είναι η τυπική σας σειρά μαγειρικής διότι ο Gordon πρόκειται να σκαρφαλώσει γκρεμούς, να ανεβεί σε δέντρα για να βρει τα υλικά του και όλα αυτά με την υπογραφή του National Geographic. Σας περιμένουμε λοιπόν σε ένα γαστρονομικό ταξίδι επιβίωσης από την Αλάσκα μέχρι το Μαρόκο και από το Λάος μέχρι τη Χαβάη με μοναδικό εισιτήριο τη Nova και πρώτη θέση στο καναπέ σας! Καλής σας όρεξη!

 
Τα δημοφιλέστερα κανάλια με ντοκιμαντέρ στεγάζονται στην Nova με την ενεργοποίηση κάθε υπηρεσίας Nova Family Pack ή Νοva3play Family. Για περαιτέρω πληροφορίες συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας, που ακολουθεί.
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.