Ζήτησε να σε καλέσουμε
Σάββατο 03 Αύγ 2019
Είστε έτοιμοι για την τρομακτικότερη ταινία των τελευταίων ετών;

Με την έναρξη του Αυγούστου οι "TV Experts" γνωρίζοντας τις πρεμιέρες του μήνα θα σας θέσουν το εξής ερώτημα: "Είστε έτοιμοι για την τρομακτικότερη ταινία των τελευταίων ετών;" Με την εμφάνιση της ταινίας "Hereditary" στο Novacinema1HD το βράδυ της Κυριακής (04/08, 22:00), θα αλλάξετε την άποψη που είχατε για την Ημέρα της Μητέρας! Όσον αφορά την υπόθεση, η μητριαρχική οικογένεια των Γκράχαμ "σπάει" μετά τον θάνατο της γιαγιάς. Τότε τα μέλη της οικογένειας ανακαλύπτουν την σκοτεινή πλευρά της καταγωγής τους.

Η πρεμιέρα υποστηρίζει και με το παραπάνω τον χολιγουντιανό χαρακτήρα τρόμου αποτελώντας φυσική συνέχεια της γνωστής ταινίας "Το μωρό της Ρόζμαρι". Δε θα μπορούσε να λείψει από το περιεχόμενο της ένα creepy παιδάκι με μια... ιδιαίτερη μορφή. Δε θα σας αποκαλύψουμε όμως άλλα, την συνέχεια θα την βρείτε στις οθόνες σας.

 
Για να απολαύσετε όλες τις πρεμιέρες χωρίς έξτρα χρεώσεις, οι "ΤV Experts"  προτείνουν την υπηρεσία Nova Cinema pack ή Nova 3play Cinema. Για λεπτομέρειες μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί.
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.