Ζήτησε να σε καλέσουμε

Δευτέρα 05 Αύγ 2019
Μεταδόσεις αγώνων από την Nova με στατιστικά OPTA!

Σημασία δεν έχει μόνο το τι βλέπει κάποιος, αλλά το πώς το βλέπει. Καλό και άγιο το περιεχόμενο, αλλά εξίσου σημαντική έχει γίνει πλέον και εμπειρία θέασης. Ενα κομμάτι στο οποίο η Nova έχει καταθέσει τα διαπιστευτήρια της όλα τα χρόνια, ποντάροντας στο διαφορετικό τρόπο... σερβιρίσματος. Στο κομμάτι αυτό και ενώ μετράμε αντίστροφα για την έναρξη των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, η 1η συνδρομητική έχει έτοιμη στη φαρέτρα της ακόμα μια πρωτοπορία. Θα υπάρξει εμπλουτισμός της τηλεοπτικής μετάδοσης των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου με ανανέωση των γραφικών ανάλυσης. Με ένθεση στατιστικών Opta. Όπου Opta η κορυφαία εταιρεία συλλογής και ανάλυσης στατιστικών, που εδρεύει στο Λονδίνο.

Κάθεστε λοιπόν αναπαυτικά στον καναπέ σας και ανά τακτά χρονικά διαστήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα θα εμφανίζονται στην οθόνη σας κάρτες με στατιστικά στοιχεία, που ξεφεύγουν από την πεπατημένη. Με... προχωρημένα ingfographic, που θα σας δίνουν τη δυνατότητα να καταλαβαίνετε με άλλο... μάτι τον τρόπο παιχνιδιού και την ανάπτυξη της κάθε ομάδας.

Είναι διαφορετικό να παρατηρεί κάποιος ότι μια ομάδα για παράδειγμα επιτίθεται μονοδιάστατα και εντελώς διαφορετικό να βλέπεις σε live χρόνο ότι το 70% των επιθέσεων έχουν γίνει από την δεξιά πτέρυγα. Η' σε ποια... χωρικά ύδατα έχει πατήσει περισσότερο ο τάδε ή ο δείνα ποδοσφαιριστής.

Στο πλαίσιο αυτό η Nova θα προσφέρει μέσω της Opta

-Πλούσια και αναλυτική καταγραφή των ομαδικών και ατομικών δεδομένων κατά τη διάρκεια του αγώνα.

- On screen γραφικά με στατιστικά στοιχεία της ανάπτυξης του παιχνιδιού
μέσα στο γήπεδο.

-Κίνηση παικτών και ανάπτυξη της ομάδας, επαφές με τη μπάλα, χώροι δράσης και άλλες λεπτομέρειες που κάνουν ακόμα πιο κατανοητό τον αγώνα στον τηλεθεατή.

 
Για να βλέπεις ποδόσφαιρο με άλλο... μάτι, οι "ΤV Experts" προτείνουν την ενεργοποίηση της υπηρεσίας Nova Sports Pack ή Nova3play Sports. Για περαιτέρω πληροφορίες συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας, που ακολουθεί.
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.