ΘΕΛΩ NOVA

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ & ΙΝΤΕΡΝΕΤ

4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν αγοράσεις τηλεόραση!

13/08/2019 09:25

Είστε φαν του ποδοσφαίρου ή εν γένει των αθλητικών; Κάντε στον εαυτό σας τις ερωτήσεις, που ακολουθούν και βρείτε την καλύτερη τηλεόραση γι' αυτήν την σεζόν.  Βάζετε λοιπόν το  "κουτί" και η Nova το περιεχόμενο, το οποίο καλύπτει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς.  Οι "TV Εxperts"  έχουν τις απαντήσεις για να πετύχετε διάνα στην αγορά της νέας σας τηλεόρασης.

1. Να πάρω μεγάλη τηλεόραση;

Ξεκάθαρα – αν είναι δυνατόν- πάντα να διαλέγεις την μεγαλύτερη τηλεόραση (55 ίντσες και πάνω), καθώς με μια μεγαλύτερη οθόνη θα έχεις το πλεονέκτημα μιας μεγαλύτερης γωνίας θέασης. Ως εκ τούτου καλύτερο αποτέλεσμα στην οθόνη. Όταν παρακολουθείς ποδόσφαιρο στην τηλεόραση, συνήθως βλέπεις μεγάλα τμήματα του γηπέδου με αρκετούς παίκτες στην οθόνη ταυτόχρονα.

Αν διαλέξεις μια μεγαλύτερη τηλεόραση σημαίνει ότι θα μπορείς να δεις κάθε λεπτομέρεια – από το γκαζόν μέχρι να ονόματα στις φανέλες των παικτών. Ωστόσο, θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου το μέγεθος του δωματίου και πόσο μακριά θα κάθεσαι από την τηλεόραση – μην αγοράσεις τηλεόραση που είναι πολύ μεγάλη για το δωμάτιο. Ο παρακάτω οδηγός μπορεί να σε βοηθήσει...2. Να πάρω τηλεόραση με HDR;

Το High Dynamic Range είναι το μέλλον της ποιότητας της εικόνας στις τηλεοράσεις, δίνει ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων, πιο φωτεινές εικόνες και πολύ καλύτερη αντίθεση για πιο ακριβή και αληθοφανή πλάνα. Οι τηλεοράσεις με 4Κ UHD βελτιώνουν το συνηθισμένο περιεχόμενο. Για να το κάνουν αυτό χρησιμοποιούν μια ισχυρή μηχανή επεξεργασίας, οπότε όσο καλύτερη τηλεόραση αγοράσεις, τόσο πιο πολυτελές αποτέλεσμα θα απολαύσεις.3. Παίζει ρόλο η ταχύτητα του επεξεργαστή;

Ναι. Η ταχύτητα του επεξεργαστή είναι σημαντική, όταν αγοράζεις τηλεόραση για να δεις αθλητικούς αγώνες. Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα με μεγάλη ταχύτητα και η τηλεόρασή σου χρειάζεται να είναι γρήγορη για να μπορέσει να ανταποκριθεί. Οπότε, εφόσον το να έχεις καθαρή κίνηση είναι σημαντικό, χρειάζεσαι έναν καλό επεξεργαστή.

Μεγαλύτερες ταχύτητες επεξεργαστή αυξάνουν την καθαρότητα της κίνησης για πιο διαυγείς εικόνες. Θα δεις ότι η ταχύτητα μετριέται σε Χερτζ (Hz) – όσο μεγαλύτερος ο αριθμός, τόσο περισσότερες φορές ανανεώνεται η εικόνα στην οθόνη σου ανά δευτερόλεπτο.

4. Να αναβαθμίσω τα ηχεία της τηλεόρασης μου με ένα soundbar;

Οι μοντέρνες τηλεοράσεις είναι πολύ λεπτές. Αυτό σημαίνει ότι δεν έχουν πολύ χώρο για ισχυρά ηχεία. Μην φοβάσαι όμως, μπορείς να δημιουργήσεις την ατμόσφαιρα του «μεγάλου αγώνα» προσθέτοντας τεχνολογία home cinema. Τα soundbar είναι ένα εξαιρετικό συμπλήρωμα για μια τηλεόραση – σου δίνουν την εμπειρία του γεμάτου γηπέδου. Είναι και ο πιο εύκολος τρόπος για να βελτιώσεις τα ηχεία της τηλεόρασής σου.

Το soundbar είναι ένα κυλινδρικό κουτί που περιέχει αρκετά ηχεία. Μπορείς να το στερεώσεις κάτω από την τηλεόραση ή να το βάλεις πάνω σε κάποιο έπιπλο. Δεν έχει πολλά καλώδια, είναι εύκολο να το εγκαταστήσεις και το πιο σημαντικό, έχει πολύ καλό ήχο.

Θα νιώθεις σαν αν είσαι στην μέση της δράσης, με τις φωνές του πλήθους και τον ήχο της μπάλας σε αληθινό στερεοφωνικό ήχο αριστερά και δεξιά σου και πολυκάναλο ήχο. Δημιουργεί μια πολύ πιο επιβλητική εμπειρία, είναι σαν να είσαι εκεί». Θέλεις να αγοράσεις ένα αμέσως; Λογικό το βρίσκω...

 
Αφού βρείτε την καταλληλότερη τηλεόραση, απευθυνθείτε στους "Tv Experts" για να την "γεμίσετε" με το περιεχόμενο της Nova. Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας, που ακολουθεί και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet