Ζήτησε να σε καλέσουμε
Παρασκευή 09 Αύγ 2019
«Κάν’ το όπως ο Ντίσικ» και δεν θα χάσεις!

Η νέα εκπομπή του E! Entertainment «Κάν’ το όπως ο Ντίσικ» καταγράφει την αντισυμβατική επαγγελματική δραστηριότητα του Σκοτ Ντίσικ, ο οποίος αγοράζει, ανακαινίζει και ξαναπουλάει ακίνητα, και σχεδιάζει σπίτια. Από την Κυριακή 11 Αυγούστου και κάθε Κυριακή στις 23:00 o Ντίσικ θα σας εντάξει στην νοοτροπία των πωλήσεων!

Κατά τη διάρκεια της σειράς, οι συντελεστές μεταπωλούν ένα υπερπολυτελές ακίνητο στο Λος Άντζελες, αλλά και μεταμορφώνουν κατοικίες. Με την πρώην ποπ σταρ και νυν γκουρού στον σχεδιασμό εσωτερικών χώρων Γουίλα Φορντ, τον καλύτερο φίλο και συνεργάτη του Σκοτ, τον Μπένι Λουτσιάνο, τον οξύθυμο εργολάβο Μίκι Μουρ και τη γυναίκα που τους κρατά όλους σε ισορροπία, τη βοηθό του Σκοτ Λίντζι Ντάιαμοντ, ο Σκοτ και η ομάδα του αντιμετωπίζουν τις καλές και τις άσχημες στιγμές που εγκυμονεί η ανακαίνιση κατοικιών. Καθώς προχωρούν μπροστά, αποφασισμένοι να πετύχουν τον εκάστοτε στόχο τους, τα όνειρά τους γίνονται η πραγματικότητά τους και ανακαλύπτουμε ότι με τον Ντίσικ όλα είναι δυνατά.

 
Για να έχετε πρόσβαση σε όλα τα κορυφαία ντοκιμαντέρ, αλλά και lifestyle  περιεχόμενο, οι "ΤV Experts"  προτείνουν την υπηρεσία Nova Family pack ή Nova 3play Family. Για περαιτέρω λεπτομέρειες μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί!
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.