Ζήτησε να σε καλέσουμε
Σάββατο 10 Αύγ 2019
Η παρέα για το κάμπινγκ έχει ονοματεπώνυμο!

Ο Αύγουστος (πιο καυτός από ποτέ) σου ψιθυρίζει κάθε μέρα κι πιο πολύ ότι δεν ανήκεις στη πόλη. Ότι θα έπρεπε να φοράς το μαγιό σου και να λιάζεσαι σε κάποια ερημική παραλία με μόνο σάουντρακ τον ήχο των κυμάτων. Έλα όμως που άργησες να ζητήσεις άδεια, δεν έχει μπει ακόμα ο μισθός, δεν έχεις κλείσει δωμάτιο σε ένα από τα 117 (κατοικήσιμα) ελληνικά νησιά! Mην αγχώνεσαι, και προπάντων μην ζηλεύεις τα καλοκαιρινά ποστ φίλων και γνωστών! Οι "Tv Experts" σου έχουν τη λύση!

Η λύση απλή, κάμπινγκ φίλες και φίλοι! Εύκολο, χαμηλό κόστος, καθορίζεις εσύ διάρκεια, μέρος, θέση και το κυριότερο μπορείς όποτε θέλεις να αλλάξεις νησί χωρίς να αγχώνεσαι για δωμάτιο!

Προσοχή! Ακολουθούν βασικές οδηγίες για κάμπινγκ!

Κλείσε ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Πάρε/ δανείσου σκηνή

Εφοδιάσου με φιδάκι

Διάλεξε παρέα που δε φοβάται να λερωθεί στη φύση και να καεί από τον ήλιο

Συγκέντρωσε τα απαραίτητα υλικά για μοχίτο

Πάρε φακό, δεύτερη αλλαξιά, power bank

Κατέβασε στο tablet, laptop, κινητό σου το Nova Go και αποθήκευσε όσες περισσότερες ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ μπορείς (θα τα χρειαστείς)

Εαν η παραπάνω πρόταση σε ... "τρόμαξε", μη φοβού θα σου εξηγήσουμε. "Tv Experts" είμαστε γαρ!

Φίλε ταξιδιώτη όλοι ξέρουμε ότι η ώρα στο πλοίο μέχρι την αποβίβαση δε περνάει! Το κινητό δεν έχει σήμα μεσοπέλαγα με καμία δύναμη. Ξέρουμε επίσης ότι όταν όλοι κοιμούνται ή όταν δεν έχει δυνάμεις ούτε να ανοιγοκλείσεις τα μάτια σου από το αχαλίνωτο κλάμπινκ θες κάτι να... "ακούγεται" και να σε ψυχαγωγεί ανεξαρτήτως ώρας. Για αυτό λοιπόν: Nova Go (με offline θέαση!). Σας κουφάναμε; Εάν ναι μην αγχώνεστε μπορείτε να συνεχίζετε να διαβάζετε!

 

Η offline σύνδεση από το Nova Go λειτουργεί ως εξής:

Όντας σε περιβάλλον με WiFi προνοείς και το εκμεταλλεύεσαι κατάλληλα ώστε να κατεβάσεις τα "απαραίτητα" για την διαδρομή. Στη διάθεση σου ολόκληροι κύκλοι σειρών αλλά και ταινίες από τις πιο πρόσφατε μέχρι τις πιο παλιές για να έχεις το δικό σου βίντεοκλάμπ στην φορητή σου συσκευή. Το κυριότερο όμως, θα παίζουν χωρίς να χαλάνε τα δεδομένα σου ή να χρειάζεσαι WiFi γιατί τα έχει ήδη αποθηκευμένα!

 
Από εμάς καλή θέαση! Αν σε... ψήσαμε συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί και κάντο δικό σου!
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.