Ζήτησε να σε καλέσουμε
Δευτέρα 12 Αύγ 2019
Κάνοντας βόλτα στον Ζωολογικό του Σαν Ντιέγκο!


Από την Τρίτη 13 Αυγούστου και κάθε Τρίτη στις 20:10 μία νέα συναρπαστική σειρά του Animal Planet εισχωρεί στο "Ζωολογικό Κήπο του Σαν Ντιέγκο", η αποστολή του οποίου είναι να διασώσει ζώα από όλο τον κόσμο και παράλληλα να εμπνεύσει τον κόσμο για τα ζώα και τη φύση. Με δύο πάρκα, τον Ζωολογικό Κήπο και το Πάρκο Σαφάρι, καθώς και το Ινστιτούτο Ερευνών, ο Ζωολογικός Κήπος του Σαν Ντιέγκο φιλοξενεί περισσότερα από 700 είδη και 6.500 ζώα.

Η σειρά μπαίνει στην καρδιά των γεγονότων και παρουσιάζει μία μεγάλη ποικιλία ζώων, μεταξύ των οποίων: πάντα, καμηλοπαρδάλεις, κοάλα, ελέφαντες, πούμα, δύο μωρά τσιτάχ και ένα σμήνος στρουθοκαμήλων, οι οποίες είναι γνωστές ως «Spice Girls». Δείτε τους κόνδορες από την Καλιφόρνια που γλίτωσαν από την εξαφάνιση, τη Τζοάνα τον γορίλα που γιορτάζει τα πέμπτα της γενέθλια, και άλλες εκπληκτικές ιστορίες από τους κατοίκους εκεί. Επίσης, έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τις ομάδες που εργάζονται εκεί, τους φροντιστές και τους κτηνιάτρους στον Κήπο και στο Σαφάρι, αλλά και τα διάφορα προγράμματα που υλοποιούνται, τα οποία επιτρέπουν σε αυτόν τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό να ξεχωρίζει για το έργο του.

 
Για να απολαύσετε όλα τα κορυφαία ντοκιμαντέρ μπορείτε να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία Nova Family pack ή Nova 3play Family. Για λεπτομέρειες μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί.
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.