Ζήτησε να σε καλέσουμε
Παρασκευή 16 Αύγ 2019
Είστε έτοιμοι για μια... «Εξωγήινη επαφή»;

Μήπως οι εξωγήινοι έχουν επικοινωνήσει μαζί μας χωρίς να το συνειδητοποιήσουμε; Ή πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας; Η ερευνητική σειρά "Εξωγήινη επαφή" του Discovery Channel παρουσιάζει μία διεθνή ομάδα εργασίας που δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η ομάδα αναζητά απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα χρησιμοποιώντας λογισμικό της CIA προκειμένου να εξετάσει κάθε αναφορά που έγινε ποτέ για θέαση ΑΤΙΑ, κάθε αποχαρακτηρισμένο έγγραφο και οποιοδήποτε άλλο στοιχείο, από 24 διαφορετικές χώρες, ψάχνοντας κάποιο πρότυπο συμπεριφοράς που θα μπορούσε να δώσει μία οριστική απάντηση. Αν τελικά οι εξωγήινοι έχουν επισκεφθεί τον πλανήτη μας, η ομάδα της εκπομπής θα το ανακαλύψει! Συντονιστείτε από την Κυριακή 18 Αυγούστου και κάθε Κυριακή στις 21:00 στο Discovery Channel και μάθετε τα πάντα για τους εξωγήινους!

 
Για όλα τα κορυφαία ντοκιμαντέρ μπορείτε να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία Nova Family pack ή Nova 3play Family! Για λεπτομέρειες συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί.
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.