ΘΕΛΩ NOVA

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνδρομητική από συνδρομητική διαφέρει!

14/08/2019 11:07

Η εφημερίδα "Νew Era" ανακοίνωσε μια συγκριτική μελέτη σχετικά με τις IPTV και τις δορυφορικές συνδέσεις! Στη ζυγαριά κατατέθηκαν θετικά και αρνητικά, με το "ζύγι" εν τέλει να είναι υπέρ της συνδρομητικής δορυφορικής τηλεόρασης. Στις επόμενες παραγράφους θα δείτε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα όπως αυτά παρουσιάστηκαν στην έρευνα. Είναι εντυπωσιακό ότι οι συνθήκες που περιγράφονται ταιριάζουν πλήρως στις συνθήκες που επικρατούν στην χώρα μας τεχνολογικά και οικονομικά.

Περιγραφή IPTV

Αρχικά,  εάν επιλέξετε να απολαμβάνετε θέαμα μέσω ίντερνετ δεν θα χρειαστείτε να προβείτε στην αγορά εξοπλισμού. Απλά χρειάζεστε πρόσβαση σε δεδομένα ή WiFi ώστε να μπορείτε να από μια φορητή συσκευή ή υπολογιστή να συνδεθείτε. Κάτι τέτοιο στην ουσία χρήζει απαραίτητο να υπάρχει υψηλή ταχύτητα ίντερνετ. Δηλαδή μια εξτρά συνδρομή για αυτό. Ενώ μια ιντερνετική πλατφόρμα προσφέρει την δυνατότητα του γρήγορου υστερεί σε περιεχόμενο. Οι ιντερνετικές πλατφόρμες δεν διαθέτουν live περιεχόμενο. Επίσης όντας ακόμα σε πρώιμο στάδιο δεν έχουν δαπανήσει τα χρήματα που απαιτούνται ώστε να δίνουν πρόσβαση στο κοινό σε καινούριες  ταινίες και σειρές.

Η δορυφορική τηλεόραση

Η αλήθεια είναι ότι μια δορυφορική σύνδεση υπερτερεί στο αθλητικό περιεχόμενο όσο αφορά τους live αγώνες σε HD ανάλυση. Παρέχει ποιοτικές ταινίες και σειρές πολλές φορές ταυτόχρονα με την προβολή τους στη χώρα παραγωγής. Χαρίζει την απόλαυση ενός αγώνα σαν να βρίσκεσαι στο γήπεδο ενώ ταυτόχρονα μετατρέπει το σαλόνι σου σε κινηματογραφική αίθουσα. Για την σύνδεση δορυφορικής χρειάζεται δορυφορικό πιάτο και αποκωδικοποιητής. Ωστόσο, καθότι το σήμα "έρχεται" απευθείας απο τον δορυφόρο δεν χρειάζεται καμία απολύτως σύνδεση στο ίντερνετ.

Το κόστος

Στην εποχή μας παρότι έχουν συμβεί πράγματα που πριν από 10 χρόνια δε φανταζόμασταν καν, δεν έχουμε λύσει ακόμη το οικονομικό ζήτημα. Ειδικά στη χώρα μας το κατά κεφαλήν εισόδημα δεν είναι επαρκές για την αυτονομία του ανθρώπου. Το αποτέλεσμα είναι να μην υπάρχει ευχέρεια κινήσεων όσο αφορά τα έξοδα. Για ένα νοικοκυριό μια σύνδεση στο ίντερνετ ή μια συνδρομή για την τηλεόραση συνυπολογίζεται στα έξοδα. Πολλές φορές αυτά κρίνονται ως μη αναγκαία για την αποφυγή τους. Σίγουρα αποτελούν είδη ψυχαγωγίας και έρχονται σε δεύτερη μοίρα όταν μιλάμε για διαβίωση. Αλλά εάν έχετε σκεφτεί ότι θα θέλατε ξεκούραστα κι εύκολα να έχετε στη διάθεση σας σειρές ταυτόχρονα με την Αμερική, live αθλητικό περιεχόμενο και ταινίες πρώτης προβολής, μια συνδρομητική πλατφόρμα θα σας έλυνε τα χέρια. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω μια ιντερνετική πλατφόρμα θα προαπαιτούσε σύνδεση στο ίντερνετ. Οικονομικά μιλώντας θα ήταν πιο συμφέρον μια δορυφορική σύνδεση η οποία προσφέρει απρόσκοπτη θέαση. Το ιδανικό βέβαια θα ήταν ένα combo πακέτο τηλεόρασης και ίντερνετ το οποίο περιορίζει το κόστος 2 διαφορετικών συνδέσεων.

 
Εάν σκέφτεστε να επενδύσετε στην ψυχαγωγία σας σας προτείνουμε την υπηρεσία Nova Family pack ή Nova 3play Family+ ώστε να πάρετε μια γεύση του περιεχομένου. Για λεπτομέρειες μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet