Ζήτησε να σε καλέσουμε

Δευτέρα 19 Αύγ 2019
Τι γίνεται όταν ενώνονται οι δυνάμεις 2 εφήβων!

Η σειρά «Marvel’s Cloak & Dagger» ακολουθεί την ιστορία της Τάντι Μπόουεν  (Ολίβια Χολτ) και του Ταϊρόν Τζόνσον (Όμπρι Τζόσεφ), δύο εφήβων με πολύ διαφορετικά βιώματα, οι οποίοι ανακαλύπτουν ότι διαθέτουν υπερδυνάμεις που δεν είχαν στο παρελθόν και οι οποίες συνδέονται μεταξύ τους με μυστήριο τρόπο.

Στον 2ο κύκλο που θα προβάλλεται από την Τρίτη 27 Αυγούστου στο FOX life και την Nova (21:00), η πίεση είναι μεγαλύτερη για τους νεαρούς πρωταγωνιστές, καθώς ο Ταϊρόν και η Τάντι προσπαθούν να βρουν τη θέση τους στον κόσμο ως πιο ενεργοί ήρωες.

Καθώς μαθαίνουν και ωριμάζουν συναισθηματικά, ταυτόχρονα αναπτύσσονται και οι ικανότητές τους. Στον 1ο κύκλο, τους είδαμε να εισχωρούν στον κόσμο της ελπίδας και του φόβου. Τώρα, θα βουτήξουν ακόμα πιο βαθιά σε αυτόν τον μεταφυσικό κόσμο. Οι δυνάμεις τους έχουν ενισχυθεί κι εκείνοι, αποφασισμένοι να γίνουν οι ήρωες που οι ίδιοι θέλουν, επιλέγουν να κοιτάξουν τον κίνδυνο κατάματα, καθώς έρχονται αντιμέτωποι με πιο σοβαρά θέματα όπως η βία των συμμοριών και η εμπορία ανθρώπων.

 
Απολαύστε κορυφαίες σειρές σε πρόσφατους κύκλους επεισοδίων μέσω του FOX και του FOX life με την ενεργοποίηση κάθε υπηρεσίας Nova Family Pack ή  Νοva3play Family Pack. Για περαιτέρω πληροφορίες συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας, που ακολουθεί.
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.