Ζήτησε να σε καλέσουμε
Δευτέρα 26 Αύγ 2019
Όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία στην αγάπη!

Το Novalife μας κρατάει συντροφιά όλα το καλοκαίρι! Προς το τέλος Αυγούστου ειδικότερα μας έχει κρατήσει τα καλύτερα "κομμάτια" του για μια ανωτέρου επιπέδου εμπειρία θέασης! Οι γνωστές... στα λημέρια των συνδρομητών, ταινίες των 21:00 δεν μας αφήνουν παραπονεμένους! Την Πέμπτη 29 Αυγούστου στις 21:00 κάνει πρεμιέρα η ταινία "Same time next week".

Οι προσφορές της Nova
συχνάζουν στους TV Experts
Ανακαλύψτε τες


Στα... της υπόθεσης, η πρωταγωνίστρια Σάρα βυθισμένη στη θλίψη της από την απώλεια του συζύγου της γνωρίζεται με έναν γιατρό. Δέχεται τη βοήθεια του για να ξεπεράσει το σοκ, αλλά δεν μπορεί να επιτρέψει στον εαυτό της να ερωτευθεί ξανά. Την στιγμή που εκείνη απομακρύνεται, ο Δρ. Ράιαν επιδιώκει να της δείξει ότι η ζωή συνεχίζεται! Μαζί μαθαίνουν πώς να συμφιλιωθούν με τη θλίψη τους. Εν τέλει ότι όλοι αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία στην αγάπη...

 

Παραγωγή: 2017
Συμμετέχουν: Τράβις Μιλν, Τζουλ Στέιτ
Είδος: Ρομαντική

 
Για να μην χάνετε καμία πρεμιέρα χωρίς έξτρα χρεώσεις, οι "TV Experts" προτείνουν την ενεργοποίηση της υπηρεσίας Nova Cinema pack ή Nova 3play Cinema. Για λεπτομέρειες μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί.

 
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.