ΘΕΛΩ NOVA

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε ποιες χώρες η πειρατεία διώκεται με επιβολή προστίμου!

03/09/2019 20:04

Προσοχή! Ακολουθεί σύντομο flashback. Θυμάστε κάπου πριν και λίγο μετά το Millenium όπου οι δισκογραφικές είχαν βομβαρδίσει τα μέσα με σποτάκια κατά της πειρατείας; Το χαρακτηριστικό "χέρι" της διαφήμισης ήθελε να αποτρέψει την κλοπή της μουσικής. Στην ουσία προέτρεπε το κοινό να αγοράζει cd και όχι να αγοράζει ή να κατεβάζει μη εγκεκριμένα αρχεία. Από τότε δεν έχουν αλλάξει και πολλά. Σίγουρα τα παράνομα downloading site αυξήθηκαν, αλλά μαζί μ' αυτά αυξήθηκαν και οι πλατφόρμες διανομής των αυθεντικών αρχείων. Η διαφορά είναι η αναμενόμενη. Το παράνομο είναι δωρεάν και το νόμιμο κοστίζει.

Το παράδοξο ήταν ότι οι περισσότεροι που κατεβάζουν παράνομα δεν θα έκλεβαν τσίχλα από το περίπτερο. Στην ουσία οι περισσότεροι ανά τον πλανήτη δεν θεωρούν καν κλεψιά το Downloading από μη official site. Σ' αυτό το σημείο η ευθύνη αποδίδεται στη συνήθεια. Όπως είχε πει και ο Αριστοτέλης "Έξις δευτέρα φύσις". Δηλαδή, συνηθισμένοι στο να googlάρουμε αυτό που θέλουμε να "κατεβάσουμε" επαναπαυόμαστε χωρίς να αντιλαμβανόμαστε τις συνέπειες που έχει αυτό στην οικονομία και στην ελευθερία έκφρασης.

Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα πίπτει ράβδος

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλες τις χώρες το Downloading είναι παράνομο.  Λίγες όμως είναι αυτές που αποδίδουν πρόστιμο στους παραβάτες του νόμου. Πιο αναλυτικά, στις Γερμανία, Ιαπωνία, Αγγλία, Φιλανδία, Γαλλία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα πίπτει ράβδος για όσους προσπαθήσουν να παρανομήσουν για την αγαπημένη τους σειρά! Από ότι βλέπετε η χώρα μας δεν ανήκει στον κατάλογο παρόλο που υπάρχει αντίστοιχος νόμος απαγόρευσης.

Οι προσφορές της Nova
συχνάζουν στους TV Experts
Ανακαλύψτε τες


Ωστόσο, οι Έλληνες που δραστηριοποιούνται στο Youtube δεν έμειναν εκτός του νόμου για την πνευματική ιδιοκτησία. Με λίγα λόγια βίντεο τα οποία διέθεταν μουσική υπόκρουση, εικόνες τρίτων και βίντεο άλλων "κατεβαίνουν" από την πλατφόρμα. Σε μια εποχή λοιπόν όπου όλα μας δείχνουν τον δρόμο προς την ασφάλεια παραμένουμε πιστοί στα... σκοτεινά μονοπάτια του δωρεάν υλικού.

Εάν θέλετε να κάνετε τη διαφορά και να είστε ήσυχοι από κυρώσεις, αλλά και μακριά από κακόβουλο λογισμικό το οποίο κατεβαίνει ταυτόχρονα με την ταινία σας λύση υπάρχει. Με 19.90€/ μήνα (πρακτικά με 0,641 λεπτά την ημέρα) θα μπορείτε να βλέπετε πρώτοι κινηματογραφικό περιεχόμενο πριν καν ποσταριστεί στα αντίστοιχα site. Σειρές ταυτόχρονα με την προβολή τους στην Αμερική, αλλά και ταινίες λίγο μετά τον κινηματογράφο σας υπόσχονται ασφαλή θέαση με την συνέπεια της Nova.

Extra tip: Μ'αυτό τον τρόπο διατηρείτε... αμόλυντο και το ποινικό σας μητρώο!

 
Οι "Tv Experts" προτείνουν την υπηρεσία Nova Cinema pack ή Nova 3play Cinema ώστε να βρίσκεστε στην πηγή των γεγονότων νόμιμα και απρόσκοπτα! Για όλες τις περαιτέρω λεπτομέρειες μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί.

*Oι φωτό είναι από το vnpmentor.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet