ΘΕΛΩ NOVA

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η φυσική ομορφιά συγκεντρωμένη σ' ένα ντοκιμαντέρ!

04/09/2019 19:14
Διαβάστε στους "Tv Experts" όλες τις λεπτομέρειες του ντοκιμαντέρ "Οκαβάνγκο: ο ποταμός των ονείρων".

Το Δέλτα του Οκαβάνγκο είναι ένα πραγματικό θαύμα της φύσης - μια απρόσμενη όαση, ένας πλούσιος παράδεισος στη μέση μιας αφιλόξενης ερήμου - στο οποίο ζει μια απίστευτη ποικιλία άγριας ζωής. Το ντοκιμαντέρ "Οκαβάνγκο: ο ποταμός των ονείρων" είναι 3 επεισοδίων, με δημιουργό και σκηνοθέτη τον Ντέρεκ Ζουμπέρ και παρουσιάζει την παρθένα φύση στα καλύτερά της. Δείτε όλο το αφιέρωμα στο National Geographic Wild και την Nova την Πέμπτη 5, Παρασκευή 6 και Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στις 19:00.

Οι προσφορές της Nova
συχνάζουν στους TV Experts
Ανακαλύψτε τες


Το Δέλτα του Οκαβάνγκο εκτείνεται περίπου στα 15.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα αλλά, μετά τις πλημμύρες της εποχής των βροχοπτώσεων, μπορεί να φτάσει περίπου στα 20.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Ο απέραντος ποταμός αποτελεί ένα πανέμορφο σκηνικό ανέγγιχτης φύσης, ένα πορτρέτο που παρουσιάζει τον πλούτο και την ομορφιά του Οκαβάνγκο. Οι πρωταγωνιστές αφηγούνται τις ιστορίες τους, εστιάζοντας στη σχέση τους με το νερό και τη συνεισφορά τους στον ποταμό. Γεμάτος ενέργεια, ο ατελείωτος κύκλος ζωής και θανάτου λαμβάνει χώρα σε έναν πραγματικό φυσικό παράδεισο.

 
Για να απολαμβάνετε πρώτοι όλα τα ντοκιμαντέρ των καναλιών National Geographic μπορείτε να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία Nova Family pack ή Nova 3play Family. Για λεπτομέρειες συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet