ΘΕΛΩ NOVA

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ & ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Η επιλογή της δορυφορικής τηλεόρασης από... επιλογή!

05/09/2019 13:46
Η δορυφορική τηλεόραση δεν... πεθαίνει. Ποια είναι η τάση στην Αμερική!

Κατά κοινή ομολογία η παγκόσμια πρωτεύουσα  σε επίπεδο τεχνολογίας είναι η Αμερική. Παράλληλα, είναι η χώρα που πρωτοστατεί στη παραγωγή και διανομή θεάματος (τρανταχτά παραδείγματα το Hollywood) και την αθλητική του βιομηχανία με κορωνίδα το Superbowl. Στο πλαίσιο αυτό χρήσιμο είναι να δούμε τον τρόπο που επιλέγουν για να παρακολουθήσουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο.

Η απάντηση είναι δορυφορική τηλεόραση. Και για να σας προλάβουμε δεν μιλάμε για μία χώρα με αργές συνδέσεις στο ίντερνετ και με αδυναμία για σωστή προβολή, αλλά για μέση ταχύτητα ανάμεσα στις πολιτείες τα 32,89 mbps για το έτος  2019. Το αντίστοιχο δικό μας το μαγικό... 13.41mbps. Πρακτικά δεν μιλάμε για ανάγκη των εταιριών να στραφούν στη δορυφορική τηλεόραση για λόγους ανάγκης, αλλά επιλογής.

Παραδείγματος χάρη ας δούμε τα στοιχεία αρχής γενομένης από το 2014. Δεύτερη εταιρία σε συνδρομητές (πίσω μόνο από το παγκόσμιο κολοσσό cable tv Comcast ) ήταν η DirecTV μια εταιρία που απαριθμούσε 20,265.000 συνδρομητές. Ο πληθυσμός της Αμερικής ήταν 318.600.000 (πρακτικά είχε το 6% του πληθυσμού να απολαμβάνει τις υπηρεσίες της). Πλέον, εν έτει 2019 η DirecTV έχει εξαγοραστεί από την εταιρία ΑΤ&Τ ( κορυφαία εταιρία παροχής ίντερνετ, σταθερής, κινητής ) η οποία επέλεξε να διατηρήσει το δορυφορικό της σήμα, ενώ και η ίδια παρέχει iptv.

Σαν AT&T premium TV πλέον κατέχει τη πρώτη θέση της Αμερικάνικης αγοράς pay tv με 22.360.000 συνδρομητές και να έχει ξεπεράσει και την Comcast (cable) κατά 2.000.000, αλλά και την Spectrum tv (cable). Tέλος, 4η στη λίστα φθάνει η Dish Networks, όπου και αυτή έχει επιλέξει τη δορυφορική λήψη για τις υπηρεσίες της και απαριθμεί  9.640.000 συνδρομητές.

Άξιο αναφοράς βέβαια είναι, πώς οι δύο δορυφορικές εταιρίες που αναφέραμε θεωρούνται κορυφαίοι πάροχοι αθλητικού θεάματος και το παρέχουν και οι δύο σε 4k HDR με πολύ μικρή χρονική απόκλιση από το live event ενώ οι υπόλοιποι στην αγορά έχουν γενικό περιεχόμενο & πιο στοχευμένο σε On Demand περιεχόμενο.

Εν κατακλείδι, η δορυφορική τηλεόραση δεν πεθαίνει. Για την ακρίβεια διανύει τη καλύτερη της περίοδο με νέες τεχνολογίες, αλλά και περιεχόμενο.

Διαβάστε επίσης εδώ για το μέλλον της τηλεόρασης στην Ελλάδα.

 
Γίνε σήμερα συνδρομητής  της μοναδικής εταιρίας που μπορεί να σας προσφέρει σε τοπ επίπεδο αυτά που ζητάτε από την οικιακή σας ψυχαγωγία ! Συμπληρώστε τα στοιχεία στη φόρμα επικοινωνίας, που ακολουθεί για να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με τα δορυφορικά πακέτα της Nova!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet