Ζήτησε να σε καλέσουμε
Παρασκευή 06 Σεπ 2019
«Ποδόσφαιρο στη φυλακή» από το Insight TV!

Η νέα σειρά του Insight TV παρουσιάζει τον θρύλο του ποδοσφαίρου στον δρόμο, τον Έντουαρντ Βαν Χιλς, ο οποίος ταξιδεύει σε τέσσερις χώρες για να συναντήσει «συναδέλφους» του. Μαζί, επισκέπτονται τις τοπικές φυλακές εξετάζοντας τη δύναμη και την επιρροή του αθλήματος. Από την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου και κάθε Τρίτη στις 22:00 θα μάθουμε "Ποδόσφαιρο στη φυλακή" μέσω του ψηφιακού πακέτου της Nova.

Πιο αναλυτικά, στην Κολομβία, τη Γερμανία, τη Βραζιλία και την Ολλανδία, τοπικοί θρύλοι, όπως ο Ρουντ Γκούλιτ, ξεναγούν τον Έντουαρντ στις γειτονιές, οι οποίες μοιάζουν πολύ με αυτές στις οποίες μεγάλωσαν. Eπιπλέον, θυμούνται πόσο δύσκολο ήταν για αυτούς να αντισταθούν στον πειρασμό του εύκολου χρήματος και του εγκλήματος και να διακριθούν στο ποδόσφαιρο. Σε αυτές τις γειτονιές ο πειρασμός κρύβεται παντού και αυτοί ελπίζουν να αποτελέσουν την έμπνευση για τα ταλαντούχα παιδιά ώστε να παραμείνουν στο σωστό δρόμο. Δυστυχώς, υπάρχουν τόσες πολλές περιπτώσεις ταλαντούχων παικτών οι οποίοι έκαναν λάθη που τους οδήγησαν στη φυλακή.

Οι προσφορές της Nova
συχνάζουν στους TV Experts
Ανακαλύψτε τες


Σε πολλές περιπτώσεις, το ποδόσφαιρο προσφέρει στους κρατούμενους μία διέξοδο, κάποιες στιγμές ελευθερίας και, πιο σημαντικό από όλα, τους δίνει τη δυνατότητα να κοινωνικοποιηθούν και να αναμορφωθούν. Το ποδόσφαιρο είναι ένας τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι της φυλακής επιθυμούν να τους κάνουν καλύτερους ανθρώπους και να τους διδάξουν βασικές αρχές. Ο Έντουαρντ θα πάει στις πιο τρομερές φυλακές για να δει τι ακριβώς σημαίνει το ποδόσφαιρο για τους ανθρώπους αυτούς. Θα ακούσει τις ιστορίες των πιο ταλαντούχων από αυτούς που έχασαν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν. Και, πριν φύγει, θα παίξει μαζί τους ποδόσφαιρο, το πιο άγριο και παθιασμένο ποδόσφαιρο που θα έχετε ποτέ την ευκαιρία να απολαύσετε! 
Για να απολαμβάνετε το νέο κανάλι της περιπέτειας "Insight TV" μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη υπηρεσία Nova Family pack ή Nova 3play Family. Για περαιτέρω λεπτομέρειες συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί.
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.