ΘΕΛΩ NOVA

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι «παίζει» με Μαρινάκη και Forthnet!

05/09/2019 21:06

Kαθ' όλη τη διάρκεια της Πέμπτης (5/9) κυκλοφόρησαν πληροφορίες που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από τον όμιλο του Βαγγέλη Μαρινάκη για την απόκτηση του προς πώληση πλειοψηφικού πακέτου της Forthnet. Συγκεκριμένα, η Αλτερ Έγκο ΜΜΕ εμφανιζόταν να έχει καταθέσει πρόταση στις δανείστριες τράπεζες, που κινείται στα επίπεδα των 40-50 εκατ. ευρώ.

Με δεδομένο ότι το τελευταίο διάστημα οι διαπραγματεύσεις των τραπεζών με το σχήμα ΑΝΤ1/Blackstone φέρεται να είχαν "κολλήσει", ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμφανίστηκε ως ο νέος υποψήφιος στρατηγικός επενδυτής. Ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις και πολύ περισσότερο σε ό,τι έχει να κάνει με την Forthnet, κανείς δεν μπορεί να προδικάσει την τελική έκβαση.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά πάντως και στο Capital.gr- που επικαλείται τραπεζικές πηγές- επιβεβαιώνεται ότι την παρούσα φάση το ζήτημα βρίσκεται σε φάση συζητήσεων. Στη συνέχεια όμως επισημαίνεται ότι επί του παρόντος, μένει να διαπιστωθεί σε ποιο βαθμό μπορεί να μετουσιωθεί σε πράξη και αυτή η προοπτική πώλησης της εταιρείας που επισήμως τελεί υπό παραχώρηση από τον Νοέμβριο του 2017.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet