Ζήτησε να σε καλέσουμε
Παρασκευή 06 Σεπ 2019
Το σνούκερ στην φουτουριστική Σανγκάη!

Το ημερολόγιο δείχνει 12 Αυγούστου του 2007.  Tοποθεσία το Shanghai Grand Stage. Ο μεγάλος νικητής του,νεοσύστατου τότε, τουρνουά σνούκερ Shanghai Masters σηκώνει το έπαθλο στον κινεζικό αέρα. Δεν είναι άλλος από τον Ουαλό Dominic ("The Spaceman" Dale). Σίγουρα για τον Spaceman θα μείνει αξέχαστη, καθώς έμελε να είναι η τελευταία του νίκη σε μεγάλο τουρνουά.

Μεταφερόμαστε στο σήμερα. 12 χρόνια μετά το τουρνουά Shanghai Masters έχει περάσει πολλά επίπεδα και στη πορεία έχει αλλάξει το format του από Ranking σε Non Ranking (για λεπτομέρειες πατήστε εδώ),ωστόσο παραμένει ένα από τα δημοφιλέστερα τουρνουά της Ασιατικής Ηπείρου.  Ιστορικά το τουρνουά ευνοεί τη διατήρηση της παντοκρατορίας του "νησιού" βρίσκοντας 11 νίκες από το Ηνωμένο Βασίλειο και 2 από τη Κίνα. Συγκεκριμένα η Αγγλία έχει τις 8 νίκες με σημαιοφόρο τον Ronnie O'Sullivan και Ουαλία και η Σκωτία από μία.Το ερώτημα είναι αν φέτος στο Regal International East Asia Hotel της Shanghai 9 με 15 Σεπτέμβρη θα καταφέρουν οι Βρετανοί να βρεθούν πάλι νικητές και να κυνηγήσουν έπαθλα που αγκίζουν τις 950.000$ με το νικητή να έχει τη μερίδα του λέοντος με προσωπικό έπαθλο να φτάνει τις 250.000$; Η απάντηση που αλλού εκτός από τη Nova και τα κανάλια Eurosports που θα καλύψουν όλη την δράση.

 
Απολαύστε τα κορυφαία τουρνουά σνούκερ παγκοσμίως με την ενεργοποίηση κάθε υπηρεσίας Nova Family Pack ή Νοva3play Family+. Για περαιτέρω πληροφορίες συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας, που ακολουθεί.
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.