Ζήτησε να σε καλέσουμε


Κυριακή 08 Σεπ 2019
Και ο ΟΦΗ θα «παίζει μπάλα» στην Nova!


Είναι πλέον επίσημο. Ο ΟΦΗ και την νέα σεζόν θα στεγάζεται στην Nova. Oι Κρητικοί θα αποτελέσουν ως εκ τούτου την 9η ομάδα που θα φιλοξενείται στην 1η συνδρομητική. O  επικείμενος αγώνας με τον Παναιτωλικό (14/9) θα αποτελέσει τον εναρκτήριο αγώνα, όπου θα στηθούν κάμερες της Nova για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

H σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

"H NOVA στο πλαίσιο επίτευξης συμφωνιών με ΠΑΕ-μέλη της Super League, προχώρησε στην σύναψη διμερούς εμπορικής συνεργασίας με την ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και η οποία αφορά τη μετάδοση των εντός έδρας αγώνων του ελληνικου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Έτσι, μετά την ΑΕΚ, την ΑΕΛ, τον ΑΡΗ, τον Αστέρα Τρίπολης, τον Βόλο, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τον Πανιώνιο και οι «Ομιλητές» του ΟΦΗ, δηλαδή οι 9 από τις 14 ομάδες της μεγάλης κατηγορίας του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου, τη νέα σεζόν θα παίζουν αποκλειστικά στα κορυφαία αθλητικά κανάλια της χώρας!

Και τη νέα σεζόν τα κανάλια Novasports, θα συνεχίσουν να προσφέρουν το καλύτερο και πιο πλούσιο αθλητικό περιεχόμενο στους συνδρομητές τους με κορυφαίες ομάδες και τα σημαντικότερα αθλητικά γεγονότα που τους ενδιαφέρουν".

 
Απολαύστε τους κορυφαίους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου με την ενεργοποίηση κάθε υπηρεσία Nova Sports Pack ή Νova3play Sports. Για περαιτέρω πληροφορίες συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας, που ακολουθεί. 
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.