Ζήτησε να σε καλέσουμε
Δευτέρα 09 Σεπ 2019
O 9oς και τελευταίος κύκλος του «Suits»!

O τελευταίος κύκλος του «Suits» ξεκινά με τη δικηγορική εταιρεία Ζέιν Σπέκτερ Λιτ Γουίλερ Γουίλιαμς να βρίσκεται αντιμέτωπη με την αβεβαιότητα και ακόμα περισσότερες αλλαγές αφού ο Ρόμπερτ Ζέιν (Γουέντελ Πιρς) θυσιάστηκε για τον Χάρβεϊ Σπέκτερ (Γκάμπριελ Μαχτ) στο Δικηγορικό Σύλλογο. Μετά την πράξη του αυτή, η Σαμάνθα Γουίλερ (Κάθριν Χέιγκλ) δυσκολεύεται να συνηθίσει την απώλεια του μέντορά της. Ενώ ο Χάρβεϊ την παρηγορεί, συνειδητοποιεί ότι δε θέλει να χάσει το πιο σημαντικό πρόσωπο της ζωής του: τη Ντόνα (Σάρα Ράφερτι).

 
Aπό την Τρίτη 10/09 και κάθε Τρίτη στις 21:50 στο Fox

Ο 9ος κύκλος παρακολουθεί το θρυλικό δικηγόρο και τη γενική διευθύντρια, καθώς προσπαθούν να ισορροπήσουν μεταξύ της επαγγελματικής και ερωτικής τους σχέσης, ενώ παλεύουν να διασώσουν τη φήμη της εταιρείας τους μαζί με τους συνεργάτες τους Λούις Λιτ (Ρικ Χόφμαν), Αλεξ Γουίλιαμς (Ντουλέ Χιλ), Κατρίνα Μπένετ (Αμάντα Σουλ) και Σαμάνθα. Καθώς ο κύκλος εξελίσσεται, όλο και περισσότερες πτυχές της προσωπικής ζωής των πρωταγωνιστών μας θα έρχονται στο προσκήνιο, οδηγώντας στο φινάλε. Εκεί θα αναγκαστούν όλοι να αποφασίσουν ποιοι ακριβώς είναι και τι είδους δικηγορία θέλουν να ασκούν. Όλη η εξέλιξη της σειράς θα προβληθεί αποκλειστικά την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου και κάθε Τρίτη στις 21:50 στην Nova.Δείτε εδώ τις σειρές που εκκινούν τον Σεπτέμβριο!

 
Για έχετε πρόσβαση σε όλες τις επιτυχημένες σειρές του εξωτερικού μπορείτε να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία Nova Cinema pack ή Nova 3play Cinema.
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.