Ζήτησε να σε καλέσουμε
Δευτέρα 09 Σεπ 2019
Το MasterChef φτάνει στην 10η σεζόν στη Nova!


Το MasterChef επιστρέφει πιο δυνατό από ποτέ, για τον επικό επετειακό 10ο κύκλο. Από την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου, κάθε Τρίτη και Τετάρτη στις 21:50 στο FOX life και την Nova, o βραβευμένος σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ, ο διάσημος σεφ Ααρόν Σάντσες και ο γνωστός εστιάτορας Τζο Μπαστιάνιτς βάζουν μια νέα ομάδα από ταλαντούχους ερασιτέχνες μάγειρες σε μια σειρά από δοκιμασίες, με σταδιακές αποχωρήσεις.

Οι προσφορές της Nova
συχνάζουν στους TV Experts
Ανακαλύψτε τες


Ο 10ος κύκλος είναι ο πιο συναρπαστικός μέχρι στιγμής, καθώς θα οδηγήσει τους διαγωνιζόμενους σε ένα ταξίδι ζωής, γεμάτο εκπλήξεις. Ο Ράμσεϊ και οι κριτές θα έχουν τον ρόλο του μέντορα για τους ταλαντούχους ερασιτέχνες σεφ, καθώς διαγωνίζονται για τον τίτλο του Masterchef και για το χρηματικό έπαθλο των 250.000 δολαρίων, στον 10ο κύκλο-ορόσημο της εκπομπής. Συντονιστείτε στο FΟΧ Life για να μην χάσετε κανένα επεισόδιο.

 
Για να απολαμβάνετε και κορυφαία shows μαγειρικής, οι "TV Experts" προτείνουν την ενεργοποίηση της υπηρεσίας Nova Family pack ή Nova 3play Family. Για περαιτέρω λεπτομέρειες μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί!
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.