Ζήτησε να σε καλέσουμε
Δευτέρα 09 Σεπ 2019
Aφύπνιση περιβαλλοντικής συνείδησης από τον Ντι Κάπριο!

Αυτή η Τετάρτη θα είναι διαφορετική από τις υπόλοιπες. Εύλογα θα ρωτήσετε γιατί. Θα σας αναφέρουμε λοιπόν συνοπτικά 3+1 λόγους οι οποίοι θα αλλάξουν μια συμβατή Τετάρτη. Έχουμε και λέμε:

1) Σινεμά του κόσμου
2) Ντοκιμαντέρ
3) Πρεμιέρα
4) Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Οι προσφορές της Nova
συχνάζουν στους TV Experts
Ανακαλύψτε τες


Πριν από 8 χρόνια η Αντέλ ερμήνευε με την εξαιρετική φωνή της, την στιχομυθία "Set fire to... the rain!" υμνώντας έναν έρωτα που τελείωσε. Τώρα, το 2019, ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έρχεται σε την δικιά του παραγωγή να μας αφυπνίσει την περιβαλλοντική μας συνείδηση με στο ντοκιμαντέρ "Ice on fire". Όλα είναι στο χέρι μας και είμαστε υπεύθυνοι για τις πράξεις μας. Κάπως έτσι ένας ερωτικός μελωδικός απολογισμός κουμπώνει "γάντι" με την σχέση αγάπης-μίσους που έχουμε με τον πλανήτη που... μας φιλοξενεί.

Δυστυχώς η συμπεριφορά μας έχει αντίκτυπο και στον πλανήτη ο οποίος θα παραδοθεί σε... άσχημη κατάσταση στις επόμενες γενιές. Στο ντοκιμαντέρ το ερώτημα που κυριαρχεί είναι το εξής: Μπορεί η κλιματική αλλαγή να ανατραπεί; Ο παραγωγός και αφηγητής Λεονάρντο Ντι Κάπριο, επικεντρώνεται στις λύσεις που έχουν σχεδιαστεί για να καθυστερήσει η ολοένα κλιμακούμενη περιβαλλοντική κρίση. 

Μην χάσετε την... διαφορετική Τετάρτη που έρχεται στο Novacinema1HD και στο "Σινεμά του κόσμου" στις 22:00!

 
Απολαύστε ποιοτικές ταινίες και μεγάλες παραγωγές ενεργοποιώντας την υπηρεσία Nova Cinema pack ή Nova 3play Cinema. Για λεπτομέρειες μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί.
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.