Ζήτησε να σε καλέσουμε
Τετάρτη 11 Σεπ 2019
Μεγάλες προσωπικότητες με την ματιά των αντιπάλων τους!

Tο National Geographic HD τον Σεπτέμβριο μας επιφυλάσσει μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ από την συχνότητα της Nova. Tα επεισόδια του "Αντιμέτωπος με..." θα βρίσκονται στην οθόνη των συνδρομητών από την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου και κάθε Πέμπτη στις 21:00. Η σειρά θα αναλύσει το προφίλ σημαντικών προσωπικοτήτων το οποίο θα σκιαγραφείται μέσα από τα μάτια των μεγαλύτερων αντιπάλων τους. Το ντοκιμαντέρ αφηγείται μοναδικές ιστορίες με τολμηρό κινηματογραφικό ύφος και παρουσιάζει πραγματικές συνεντεύξεις με εκείνους που ήρθαν «αντιμέτωποι» με τους πιο επιτυχημένους ανθρώπους στην ιστορία.

Οι προσφορές της Nova
συχνάζουν στους TV Experts
Ανακαλύψτε τες


Παράλληλα, δημοσιογράφοι, ρεπόρτερ και πρόσωπα από τον χώρο των μίντια που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων συμβάλλουν στη δυναμική εξιστόρηση των δραματικών γεγονότων που εκτυλίχθηκαν. Πλάνα αρχείου και χαρακτηριστικές φωτογραφίες συμπληρώνουν το παζλ της ιστορίας και μας προσφέρουν μία άκρως αποκαλυπτική και πρωτότυπη οπτική σχετικά με αυτές τις -καταλυτικές για τις παγκόσμιες εξελίξεις- φυσιογνωμίες.

 
Για να απολαύσετε όλα τα ντοκιμαντέρ της Nova, oι "ΤV Experts" προτείνουν την ενεργοποίηση της υπηρεσίας Nova Family pack ή Nova 3play Family. Για περαιτέρω λεπτομέρειες συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί.
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.