Ζήτησε να σε καλέσουμε
Τετάρτη 11 Σεπ 2019
«Απίστευτα σπίτια στο νερό» από το Travel Channel!

Ποιο είναι το αποτέλεσμα όταν η αγάπη για το νερό συνδυάζεται με τη φαντασία και την καινοτομία; Τα πιο εκπληκτικά σπίτια στον κόσμο! Στην ονειρική σειρά «Απίστευτα σπίτια στο νερό» του Travel Channel, η παρουσιάστρια Ρεμπέκα Μπάντιγκ εξερευνά εντυπωσιακές ιδιοκτησίες μπροστά στο νερό από την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου και κάθε Πέμπτη στις 21:00.

Στην οθόνη μας θα μεταφερθούν εικόνες από ένα ιδιωτικό υδάτινο πάρκο στο Οχάιο μέχρι ένα πλωτό σπίτι με όλες τις πολυτέλειες που διαθέτει και μια έπαυλη στη στεριά. Οι ιδιοκτήτες τρελαίνονται για το νερό κι έχουν σχεδιάσει τα σπίτια τους αναλόγως: μια πισίνα διατρέχει ένα ολόκληρο σπίτι, ένα υπερσύγχρονο υδάτινο καταφύγιο στην Αριζόνα, ένα κατοικήσιμο ενυδρείο στο Λονδίνο και μια απομονωμένη βάση της Ακτοφυλακής στον Ατλαντικό δίνουν νέο νόημα στην παραθαλάσσια κατοικία.

 
Γι' αυτό και... άλλα πολλά ντοκιμαντέρ μπορείτε να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία Nova Family pack ή Nova 3play Family. Για λεπτομέρειες συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί.
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.