Ζήτησε να σε καλέσουμε
Σάββατο 14 Σεπ 2019
Οι Πρόεδροι βρίσκονται σε πόλεμο στο History!

Η νέα σειρά "Πρόεδροι σε πόλεμο" αφηγείται την ιστορία του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, μέσα από τις εμπειρίες οκτώ σημαντικών ανθρώπων. Άνθρωποι οι οποίοι, όπως και 16 ακόμα εκατομμύρια Αμερικανοί, υπηρέτησαν με θάρρος τη χώρα τους στην πιο δύσκολη στιγμή, ενώ στη συνέχεια κατέλαβαν την υψηλότερη θέση συνεχίζοντας να υπηρετούν τις ΗΠΑ. Αυτοί είναι οι Ντουάιτ Αϊζενχάουερ, Τζον Κένεντι, Λίντον Τζόνσον, Ρίτσαρντ Νίξον, Τζέραλντ Φορντ, Τζίμι Κάρτερ, Ρόναλντ Ρέιγκαν και Τζορτζ Μπους.

Δείτε τις εμπειρίες που αποκόμισαν κατά τη διάρκεια του πολέμου και πώς αυτές τούς άλλαξαν, τον τρόπο με τον οποίο αναδείχθηκαν ως ηγέτες μέσα στη μάχη και πώς οι δοκιμασίες του πολέμου διαμόρφωσαν τις αποφάσεις που πήραν στη συνέχεια στο Λευκό Οίκο. Μέσα από τα μαθήματα που πήραν κατά τη διάρκεια του πολέμου που διαμόρφωσε τον 20ό αιώνα, κατάφεραν να διοικήσουν το έθνος εν μέσω ταραχής και μάχης στο δεύτερο μισό του Αμερικανικού Αιώνα, όπως έγινε γνωστός. Απολαύστε στο History Channel τα δύο επεισόδια της νέας σειράς τις επόμενες Κυριακές 15 και 22 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

 
Για να απολαμβάνετε όλα τα κορυφαία ντοκιμαντέρ μπορείτε να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία Nova Family pack ή Nova 3play Family. Για λεπτομέρειες συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί.
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.