ΘΕΛΩ NOVA

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Διευκρινιστική ανακοίνωση της Forthnet για Μαρινάκη!

16/09/2019 11:15

Το ενδιαφέρον της εταιρείας του ομίλου Alter Ego και κατ' επέκταση του Βαγγέλη Μαρινάκη επιβεβαίωσε η Forthnet. Σε σχετική ανακοίνωσή πάντως τονίζεται ότι η διαδικασία αξιολόγησης εναπόκειται εξ ολοκλήρου στις τράπεζες, χωρίς την συμμετοχή της. Σε... μετάφραση, δεν προκύπτει κάποια είδηση, που θα πάει την υπόθεση ένα βήμα παρακάτω, πέραν των όσων γνωρίζαμε μέχρι στιγμής. Ότι δηλαδή η Αlter Ego έχει καταθέσει την πρότασή της στις τράπεζες, χωρίς όμως για την ώρα να υπάρχει κάτι περισσότερο χειροπιαστό. Οψόμεθα...

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της εταιρείας:

"Σχετικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, η Fοrthnet επιβεβαιώνει την υποβολή πρότασης από εταιρεία του ομίλου Alter Ego Mass Media S.A., προς τις Τράπεζες Εθνική, Alpha, Πειραιώς και Αττικής αναφορικά με τα ανοίγματά τους (συμπεριλαμβανομένων μετοχών και μετατρέψιμων ομολογιών) έναντι της Εταιρείας και της θυγατρικής της Forthnet. Η πρόταση τελεί υπό όρους και η διαδικασία αξιολόγησής της εναπόκειται στις τράπεζες, χωρίς συμμετοχή της εταιρείας στη διαδικασία αυτή.

Η εταιρεία θα ενημερώσει το επενδυτικό κοινό, με νεότερη ανακοίνωση της για οποιαδήποτε εξέλιξη σχετικά με την πρόταση, όταν και εφόσον ενημερωθεί σχετικά από τις τράπεζες".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet