ΘΕΛΩ NOVA

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Kαίριο χτύπημα κατά της πειρατείας!

19/09/2019 14:15
Για να εξασφαλίσετε απρόσκοπτη θέαση απευθύνθειτε στους "Tv Experts"!

Tεράστιο κύκλωμα πειρατείας συνδρομητικών δικτύων εξαρθρώθηκε σε έξι ευρωπαϊκές χώρες με τη συνδρομή της Europol. Συγκεκριμένα, τις τελευταίες μέρες βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση-μαμούθ με το κωδικό όνομα «Black IPTV» που συντονίζουν οι ιταλικές Αρχές και η οποία αφορά στον εντοπισμό και στη σύλληψη μελών κυκλωμάτων που δραστηριοποιούνται στην πειρατική τηλεόραση.

Οι έρευνες πραγματοποιούνταν για αρκετούς μήνες από εξειδικευμένο προσωπικό της αστυνομίας της Ιταλίας, ενώ σύμφωνα με ιταλικές πηγές, εμπλέκονται πέντε εκατομμύρια χρήστες μόνο στη γειτονική χώρα.Τα κέρδη των κυκλωμάτων αυτών ανέρχονται τουλάχιστον σε δύο εκατομμύρια ευρώ ανά μήνα μόνο στην Ιταλία, ενώ τα ετήσια κέρδη υπολογίζονται σε 60 εκατ. ευρώ.

Επίσης, οι ιταλικές Αρχές κατέσχεσαν τη γνωστή πλατφόρμα xstream codes. Μία πλατφόρμα από την οποία οι χρήστες μπορούσαν να δουν παράνομα συνδρομητική τηλεόραση. Πρόκειται ουσιαστικά για την πιο διαδεδομένη διεθνή πλατφόρμα IPTV (Internet Protocol Television) για τους χάκερ. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, πίσω από αυτήν κρύβονταν και δύο Έλληνες. Η Αστυνομία και οι Δικαστικές Αρχές της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Βουλγαρίας και της Ελλάδας, συνεργάζονται ώστε να μειωθεί το φαινόμενο της υποκλοπής περιεχομένου.

Διαβάστε εδώ σε ποιες χώρες η πειρατεία διώκεται με επιβολή προστίμου.

 
Για να εξασφαλίσετε απρόσκοπτη και νόμιμη θέαση μπορείτε να απευθυνθείτε στους "TV Experts". Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας, και θα σας καλέσουμε χωρίς κανένα κόστος, ώστε να "χτίσουμε" από κοινού το πακέτο που σας ταιριάζει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet