Ζήτησε να σε καλέσουμε


Πέμπτη 19 Σεπ 2019
Aνανεώθηκε το Wimbledon για 3 χρόνια στην Nova!

Οι λάτρεις του τένις θα συνεχίσουν να παρακολουθούν το Wimbledon, ζωντανά και αποκλειστικά στα αθλητικά κανάλια της Nova. Αυτή ήταν μία από τις ειδήσεις που προέκυψε κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου προγράμματος της Nova με φόντο της νέα σεζόν.

Το ιστορικότερο τουρνουά τένις στον κόσμο (από το 1877 παρακαλώ) θα εξακολουθήσει λοιπόν να στεγάζεται στην 1η συνδρομητική, αποτελώντας μαζί με τα υπόλοιπα Grand Slam (Roland Garros, US Open, Australian Open) ένα πολύ δυνατό χαρτί στο αθλητικό περιεχόμενο της Nova.

Tα καλά νέα για τους θιασώτες του τένις δεν σταματούν εδώ. Όπως είχαν αναφέρει οι "ΤV Experts" στο αφιέρωμα για το αθλητικό περιεχόμενο της νέας σεζόν, στο χαρτοφυλάκιο προστέθηκε και το ΑΤP Cup. H σημαντικότερη διοργάνωση τένις σε επίπεδο εθνικών ομάδων με την συμμετοχή-μεταξύ άλλων-του Στέφανου Τσιτσιπά. Προσθέστε και λοιπές διοργανώσεις τένις που προσφέρουν τα κανάλια Eurosport (όπως το Laver Cup) για να γίνει αντιληπτό ότι το κυρίως πιάτο της αντισφαίρισης φιλοξενείται στην Nova.

 
Aπολαύστε τις κορυφαίες διοργανώσεις τένις στην Nova, με την ενεργοποίηση κάθε υπηρεσίας Nova Sports Pack ή Nova3play Sports. Για περαιτέρω πληροφορίες συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί.
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.