ΘΕΛΩ NOVA

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Xαλαρώστε & γυμναστείτε με το νέο κανάλι της Nova!

23/09/2019 14:29
Το πιο trendy κανάλι well being μας δίνει ανάσα με yoga, πιλάτες και προτάσεις υγιεινής διατροφής. O λόγος για το "my Zen TV", που έρχεται στην Nova!

O εμπλουτισμός περιεχομένου με φόντο τη νέα σεζόν σε ό,τι έχει να κάνει με την Nova, συνεχίζεται και με την προσθήκη νέων καναλιών. Μετά το Insight ΤV, που από τα τέλη Ιουνίου κόβει την ανάσα με πρωτότυπα shows, reality σειρές δράσης, extreme καταστάσεις σε όλο τον κόσμο, έρχεται να προστεθεί το "My Zen TV". Το πιο trendy κανάλι well being μας δίνει ανάσα με yoga, πιλάτες και προτάσεις υγιεινής διατροφής. Το κανάλι αναμένεται να ξεκινήσει την μετάδοση το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι η 1η συνδρομητική προσπαθεί να προσφέρει συνεχώς νέες επιλογές με πρωτότυπο περιεχόμενο, αλλά και συνάμα content το οποίο θα καλύψει περισσότερα target group.  Σε πρακτικό επίπεδο θα μπορεί κάποιος να έχει και έναν οδηγό γυμναστικής και από το σπίτι. 
Απολαύστε συνεχώς εμπλουτιζόμενο περιεχόμενο στην Nova, με την ενεργοποίηση κάθε υπηρεσίας Nova Full Pack ή Nova3play Full. Για περαιτέρω πληροφορίες συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας, που ακολουθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet