Ζήτησε να σε καλέσουμε
Δευτέρα 07 Οκτ 2019
To «How to Get Away With Murder 5» επιστρέφει!

Ο 5ος κύκλος της σειράς «How to Get Away With Murder» ολοκληρώθηκε με μία ακόμα ανατροπή, όταν η Λόρελ (Κάρλα Σούζα) και ο νεογέννητος γιος της εξαφανίστηκαν. Παράλληλα, δόθηκαν απαντήσεις σε κάποια ερωτήματα που αιωρούνταν σε όλη τη διάρκεια του κύκλου σχετικά με το ποιος βρισκόταν πίσω από τη δολοφονία του πατέρα του Νέιτ, αλλά και για την αληθινή ταυτότητα ενός νέου μαθητή που επιχειρεί να εισχωρήσει στην τάξη και τη ζωή της Άναλιζ.

Οι προσφορές της Nova
συχνάζουν στους TV Experts
Ανακαλύψτε τες


Στο νέο κύκλο επεισοδίων της σειράς, τα μυστικά, ο φόβος και οι ενοχές που ενώνουν την Άναλιζ Κίτινγκ (Βαϊόλα Ντέιβις) με τους φοιτητές της αποδεικνύονται πιο επικίνδυνα από ποτέ. Από τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα στις 21:00 οι συνδρομητές της Nova θα παρακολουθήσουν την τάξη της διάσημης καθηγήτριας στο τελευταίο εξάμηνο της Νομικής. Μείνετε συντονισμένοι στο Fox Life για όλα τα επεισόδια! 
Για να μην χάσετε κανένα από τα νέα επεισόδια της σειράς, οι "TV Experts" προτείνουν την υπηρεσία Nova Family pack ή Nova 3play Family. Για λεπτομέρειες, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί.
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.