Ζήτησε να σε καλέσουμε
Τρίτη 08 Οκτ 2019
Ρεκόρ τηλεθέασης για το Ίντερ-Γιουβέντους!

Το είχαμε προαναγγείλει ως το σημαντικότερο "Derby d' Italia" των τελευταίων ετών. Γεγονός, που απεικονίστηκε και με το ρεκόρ εισιτήριων-εισπράξεων (πάνω από 75.000 βρέθηκαν στο γήπεδο), την ίδια στιγμή, που και τα views πήραν... φωτιά. Η αναμέτρηση Ίντερ-Γιουβέντους, περί ης ο λόγος, έσπασε ρεκόρ τηλεθέασης. Συγκεκριμένα, απέσπασε τα βλέμματα 4.563.058 θεατών. Το SKY Sport  που μετέδωσε τον αγώνα στην γείτονα χώρα  κατέγραψε ως μέση θέαση 13.24 εκατομμύρια προβολές. Αντίστοιχα, το μερίδιο της τηλεθέασης ανήλθε στο 13.2%. Κατά τη διάρκεια του αγώνα σημειώθηκαν 530.000 προβολές (ταυτόχρονα) στο Sky Go και NOW TV. Ακόμη, και στα social media οι... αντιδράσεις πήραν την ανιούσα. Ειδικότερα, η φωτογραφία που ανέγραφε το τελικό σκορ της βραδιάς αποκόμισε περίπου 400 χιλιάδες αντιδράσεις!

Οι συνδρομητές της Nova στάθηκαν τυχεροί καθώς από την οθόνη τους μπορούν να απολαύσουν όλους τoυς αγώνες της Serie A. Μείνετε συντονισμένοι στα κανάλια Novasports ώστε να μην χάσετε κανένα γκολ σε ιταλικό γήπεδο.

 
Εάν είστε fun τoυ ιταλικού ποδοσφαίρου οι "TV Experts" προτείνουν την υπηρεσία Nova Sports pack ή Nova 3play Sports. Για περαιτέρω λεπτομέρειες, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί.
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.