Ζήτησε να σε καλέσουμε

Πέμπτη 10 Οκτ 2019
Το «America's got talent» έρχεται για 14η σεζόν!


Tο "America's got talent" είναι μία από τις πιο διάσημες εκπομπές της Αμερικής στην οποία άνθρωποι κάθε ηλικίας παρουσιάζουν το ταλέντο τους. To show έχει αναδείξει ταλέντα, έχει χαρίσει αστείες στιγμές και έχει καταφέρει να μπει στα σπίτια εκατομμυρίων τηλεθεατών για 13 συνεχόμενες σεζόν. Πλέον, ανοίγει αυλαία για 14η σεζόν. Η κριτική επιτροπή που αποτελείται από τον παραγωγό τηλεοπτικών προγραμμάτων, Σάιμον Κάουελ, τους ηθοποιούς Χάουι Μαντέλ, Γκαμπριέλ Γιούνιον και την επαγγελματία χορεύτρια Τζουλιάν Χαφ. Σε ρόλο παρουσιαστή βρίσκεται ο ηθοποιός Τέρι Κρουζ.

Οι προσφορές της Nova
συχνάζουν στους TV Experts
Ανακαλύψτε τες


Οι συνδρομητές της Nova μπορούν να απολαύσουν τον νέο κύκλο επεισοδίων του "America's got talent" μέσα από την συχνότητα του Novalife. Συγκεκριμένα, Τρίτη και Πέμπτη στις 22:35, από την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, θα έχουμε ραντεβού με τα μεγάλα ταλέντα της Αμερικής.

 
Για μην χάσετε κανένα επεισόδιο του show, οι "TV Experts" προτείνουν την υπηρεσία Nova Family pack ή Nova 3play Family. Για περαιτέρω λεπτομέρειες, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί.
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.