Ζήτησε να σε καλέσουμε
Τετάρτη 09 Οκτ 2019
Aναζητώντας τον άνδρα των ονείρων σου!

Το σόου "The Bachelorette" έχοντας μια επιτυχημένη πορεία χρόνων στην Αμερική συνεχίζει να... ζευγαρώνει για 15 σεζόν. Στα επεισόδια μία τυχερή κοπέλα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει τον άνδρα των ονείρων της. Πολύ πιθανόν αυτός να γίνει και ο μελλοντικός σύζυγός της. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής η πρωταγωνίστρια καλείται να επιλέξει τον εκλεκτό της καρδιάς της μέσα από 25 έξυπνους και όμορφους άνδρες.

Σ' αυτή τη σεζόν η διάσημη Ηanna Brown ψάχνει τον έρωτα. Είναι γνωστή για την συμμετοχή της στο αμερικάνικο Dancing With The Stars και για την ιδιότητα της ως Miss Alabama για το έτος 2018. Αν κι είναι μόλις 24 χρόνων έχει ξανά συμμετάσχει σε αντίστοιχο σόου. Αργότερα αντιλήφθηκε ότι ο άντρας που επέλεξε δεν ήταν ο κατάλληλος για εκείνη καθώς στην... έξω ζωή είχε ήδη σχέση! Πλέον η Hanna επενδύει σε ένα νέο ξεκίνημα.Η ίδια δήλωσε: "Είμαι ενθουσιασμένη που μπορώ να μετακομίσω μόνη μου σε μια νέα πόλη και απλά να δω πού θα με πάει η ζωή. Νιώθω ότι θα είναι πραγματικά καλό". Συντονιστείτε στο Νοvalife από τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα, στις 22:45 και βιώστε μαζί με τους πρωταγωνιστές την εξέλιξη της σχέσης τους!

 

Για να μην χάνετε καμία εκπομπή lifestyle, οι "TV Experts" προτείνουν την ενεργοποίηση της υπηρεσίας Nova Family pack ή Nova 3play Family. Για λεπτομέρειες, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί.  
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.