ΘΕΛΩ NOVA

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Χαμένος χρυσός» βρίσκεται στο Travel Channel!

13/10/2019 11:01
Δείτε τα ντοκιμαντέρ του Travel Channel αποκλειστικά στο Novalife!

Πίσω από κάθε χαμένο θησαυρό βρίσκεται μια ιστορία. Tα αδέλφια Τζέσι και Τζος Φέλντμαν κυνηγούν τις ιστορίες αυτές, στη σειρά «Χαμένος χρυσός». Με μια οικογενειακή ιστορία πλούσια σε χαμένα ορυχεία, θαμμένο χρυσό και παραδόσεις της Παλιάς Δύσης, τα δύο αδέλφια από την Αριζόνα δεν είναι συνηθισμένοι κυνηγοί θησαυρών. Για να λύσουν μυστήρια που κρατούν πάνω από 100 χρόνια πρέπει να ανατρέξουν στο τι έκαναν οι άνθρωποι της εκάστοτε εποχής.

Κάθε αναζήτηση βασίζεται στην Ιστορία καθώς το δίδυμο οργώνει την Αμερική για παλιούς χάρτες, ημερολόγια, αρχεία αλλά και ντόπιους που γνωρίζουν καλά την περιοχή τους. Σε κάθε επεισόδιο, με την αποφασιστικότητά τους, την αίσθηση περιπέτειας και τη λατρεία τους για το παρελθόν, ανακαλύπτουν νέα στοιχεία, φρέσκια οπτική, ακόμα και χρυσό. Ενώ όμως εξερευνούν κάθε μυστήριο, συνειδητοποιούν ότι, εκτός από τον χρυσό, θησαυρό αποτελεί και η ίδια η Ιστορία. Δείτε όλη την πορεία των αδερφών προς την ανακάλυψη από τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα στις 22:00 στο Travel Channel HD.
Δείτε πρώτοι, όλα τα κορυφαία ντοκιμαντέρ ενεργοποιώντας την υπηρεσία Nova Family pack ή Nova 3play Family. Για λεπτομέρειες, συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet