Ζήτησε να σε καλέσουμε
Τετάρτη 09 Οκτ 2019
Yoga, pilates, υγιεινή διατροφή μέσω της Nova!

Τo απόλυτο κανάλι well being έρχεται στις 10 Οκτωβρίου στην Nova. Ο λόγος για το "My Zen TV", του οποίου την έλευση σας είχαν προλογίσει οι "ΤV Experts" από τις 23 Σεπτεμβρίου. Yoga, pilates, υγιεινή διατροφή, προτάσεις εναλλακτικού τρόπου ζωής και προσωπικής ανάπτυξης είναι η πλούσια θεματολογία του νέου καναλιού που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα μέσω της 1ης συνδρoμητικής! Φρέσκες ιδέες για να είμαστε ο καλύτερος εαυτός μας και να ζούμε καλύτερα!Θεματολογία προγραμμάτων

Practical yoga, pilates και light sports γενικότερα. Υγιεινή διατροφή, οικολογία, προτάσεις εναλλακτικού τρόπου ζωής και προσωπικής ανάπτυξης. Ταξίδια με στόχο την απόδραση, τη χαλάρωση αλλά και την περιπέτεια. Ανανέωση σπιτιού, κηπουρική, συμβουλές ομορφιάς και μαγειρικής. Προσωπικές ιστορίες ανθρώπων που τόλμησαν και άλλαξαν ριζικά τη ζωή τους.

* Το κανάλι αρχικά θα μεταδίδεται στα αγγλικά. Επιλεγμένα προγράμματα θα προσαρμοστούν μελλοντικά στην ελληνική γλώσσα.

**Το κανάλι θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα πακέτα, ενώ θα μπορεί κάποιος να το απολαμβάνει και μέσω της υπηρεσίας Nova GO (live streaming).

Θέση στο μπουκέτο: 119

 
Για να απολαμβάνετε περιεχόμενο για όλη την οικογένεια και για κάθε διάθεση, οι "TV Experts" προτείνουν την ενεργοποίηση της υπηρεσίας Nova Full Pack ή Nova3play Full. Για περαιτέρω πληροφορίες συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας, που ακολουθεί.
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.