Ζήτησε να σε καλέσουμε

Πέμπτη 10 Οκτ 2019
Πλήρης απεμπλοκή της από το VAR έχει προτείνει η Nova !

Το VAR συνεχίζει να απασχολεί το ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς η παραφιλολογία δίνει και παίρνει αναφορικά με την ομαλή λειτουργία του. Η ΕΠΟ πρόσφατα δήλωσε ότι έχει ζητήσει από τους παρόχους που μεταδίδουν την Super League (Nova και ΕΡΤ) να παρουσιάζουν στο κοινό την εικόνα που βλέπει ο διαιτητής και όχι τις πλάτες αυτών. Η Nova απο την δικιά της πλευρά έκανε σαφές ότι: "Ουδέποτε η Nova έχει λάβει σχετικό αίτημα από την ΕΠΟ", σημειώνοντας ότι στόχος της τηλεοπτικής κάλυψης είναι οι φίλαθλοι.

Τον Σεπτέμβριο η Nova είχε προτείνει γραπτώς στην ΕΠΟ την πλήρη απεμπλοκή της από τη λειτουργία του VAR. Η 1η συνδρομητική θεώρησε ότι κάτι τέτοιο θα βοηθούσε στο να περιοριστεί όλη η παραφιλολογία σχετικά με τις ευθύνες που της απέδωσαν για την λειτουργία του VAR. Η ΕΠΟ απο την πλευρά της δεν έδωσε κάποια απάντηση για το συγκεκριμένο θέμα.

*Η Νοva απέστειλε εξώδικα στην ιστοσελίδα SDNA με στόχο την αποκατάσταση της αλήθειας. Αφορμή στάθηκαν τα δημοσιεύματα της ιστοσελίδας που ανέφεραν την υποτιθέμενη εμπλοκή της Nova στην λειτουργία του VAR.

 
Μείνετε συντονισμένοι στους "TV Experts" για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα σχετικά με την Nova!
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.