ΘΕΛΩ NOVA

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ & ΙΝΤΕΡΝΕΤ

Πώς να γίνεις ο άρχοντας της τηλεόρασης σου!

13/10/2019 09:02
Μάθε την λειτουργία του Nova On demand και Nova Go και γίνεται οι καλύτεροι φίλοι!

Στην εποχή μας, ο χρόνος που αφιερώνουμε για ψυχαγωγία θέλουμε να μας δώσει το κάτι παραπάνω. Η συνδρομητική τηλεόραση της Nova λύνει τα χέρια σε όσους δεν προλαβαίνουν να δουν το "live" πρόγραμμα, μέσω της υπηρεσίας On demand. Πλέον δεν θα υπάρχει το άγχος του τύπου: "Είναι 22:05 έχασα την αρχή της πρεμιέρας" ή "Τι ώρα θα βγούμε, έχει την σειρά μου σήμερα". Απλά από το τηλεκοντρόλ σου ρυθμίζεις εσύ πότε και τι θα δεις! Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις είναι απλά:

[ch1] Συνδέεις με ένα καλώδιο Ethernet το ρούτερ με τον αποκωδικοποιητή σου

[ch1] Επιλέγεις το κουμπί On demand (το οποίο βρίσκεται πάνω αριστερά) από το τηλεκοντρόλ σου

[ch1] Περιηγήσου στο αποθηκευμένο πρόγραμμα της Nova το οποίο διαθέτει μια τεράστια γκάμα από ταινίες, σειρές, ντοκιμαντέρ, παιδικά.

Το πρώτο εκ των βημάτων θα χρειαστεί να το πραγματοποιήσεις μόνο την πρώτη φορά. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δεις τις αναλυτικές οδηγίες για την σύνδεση.Η ευκολία όμως δε σταματά εδώ. Φαντάσου να μπορείς να έχεις την τηλεόραση όχι μόνο στις διαταγές σου αλλά και παντού μαζί σου. To Nova Go, προσφέρει τη δυνατότητα να μπορείς από το tablet, laptop ή κινητό να δεις τόσο το live πρόγραμμα όσο και το αποθηκευμένο (On demand). Πάμε να δούμε τα βήματα για να το αποκτήσεις παρακάτω:

[ch1] Μπαίνεις στο Nova My Account

[ch1] Κλικάρεις ενεργοποίηση στο πεδίο Nova Go

[ch1] Συμπληρώνεις τους κωδικούς που θα σου έρθουν με sms στην εφαρμογή Nova Go που έχεις κατεβάσει στο κινητό ή στη σελίδα του Nova Go απο το λάπτοπ σου.

Στο βίντεο θα βρεις όλες τις λεπτομέρειες. 

 
Σημείωσε στα... θετικά ότι και οι δυο υπηρεσίες προσφέρονται εντελώς δωρεάν και μπορείς να τις έχεις με οποιοδήποτε υπηρεσία Νova τηλεόραση (SA) ή Nova 3play. Για περαιτέρω πληροφορίες, μπορείς να συμπληρώσεις τη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet