ΘΕΛΩ NOVA

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΑ ΝΕΑ

Συγκινεί ο άγραφος κώδικας των πεζοναυτών!

22/05/2020 17:47
Οι άγραφοι νόμοι των πεζοναυτών έρχονται να μας διδάξουν μαθήματα αλληλεγγύης στην πρεμιέρα του Σαββάτου (23/5) της Nova!

H πρεμιέρα του Σαββάτου μας μαθαίνει το κώδικα "Semper Fi". Ολόκληρη η φράση γράφεται ως "Semper Fidelis" και είναι λατινική. Επί λέξη σημαίνει για πάντα πιστός! Πόσο εύκολο να το πούμε, και πόσο δύσκολη η τήρηση του όρου. Αυτό το... μότο τηρείται κατά γράμμα από τους πεζοναύτες της Αμερικής και αρκετούς στρατιώτες ανά τον κόσμο.

Στην ταινία "Semper Fi" που θα προβληθεί στις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου (23/5). Στην υπόθεση ο Καλ, νομοταγής αστυνομικός και έφεδρος πεζοναύτης, έρχεται αντιμέτωπος με το μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής του, όταν ο ετεροθαλής αδελφός του μπλέκεται σε έναν καυγά με ολέθριες συνέπειες. Ο κώδικας όμως είναι ιερός. Δείτε την λύση που έδωσε στο δίλημμα του, αποκλειστικά στη Nova!Πρόλαβέ το


Η φράση στην αληθινή ζωή

Στον πόλεμο είσαι μόνος αλλά ταυτόχρονα δεν είσαι. Οι συμπολεμιστές σου είναι εκεί για σένα και θα είναι ακόμη κι όταν φύγεις. Ο όρκος του "πάντα πιστού" ακολουθεί του πεζοναύτες σε κάθε στιγμή τους. Καλύπτουν πάντα τον διπλανό τους αν χτυπηθεί. Αν υποκύψει τον κουβαλάνε ρισκάροντας και πεθάνουν και οι δυο. Στην ζωή έξω από τον πόλεμο η ομάδα πεζοναυτών φροντίζει τις χήρες και τα παιδιά όσων χάθηκαν, τηρώντας το "Semper Fi" και μετά θάνατον. Κάπως έτσι αυτά τα βαρύγδουπα λόγια παίρνουν σάρκα και οστά μέσα από πράξεις ανιδιοτέλειας και τιμής! Πολλές μαρτυρίες πεζοναυτών συνυπογράφουν ότι ο όρκος τηρείται σε όλη τη ζωή τους. Δίνοντας μας έτσι,  ένα μεγάλο μάθημα για την προσφορά και την ανιδιοτέλεια.
Aπολαύστε κινηματογραφικό περιεχόμενο για κάθε διάθεση χωρίς την παραμικρή έξτρα χρέωση με την ενεργοποίηση κάθε υπηρεσίας Nova Cinema Pack. Τώρα σε τιμή έκπληξη! Για περαιτέρω πληροφορίες συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος των ¨TV Experts" θα σας καλέσει το συντομότερο δυνατόν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet