ΘΕΛΩ NOVA

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Για να κάνει την κάθε σου μέρα, μια ξεχωριστή μέρα»

27/05/2020 13:05
Το φρέσκο τηλεοπτικό σποτ της Nova κάνει focus στις νέες ανάγκες που καλύπτει η εταιρεία, αλλά και στη μοναδική εμπειρία που εισπράττει ο πελάτης!

Κάθε μέρα η τεχνολογία είναι και ένα βήμα πιο μπροστά ακολουθώντας τους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής. Με την σειρά τους μεταβάλλονται και οι ανάγκες μας. Αυτή την μεταβολή των προτεραιοτήτων και των αναγκών δεν θα μπορούσε να αφήσει έξω από το... παιχνίδι η Nova! Στη νέα της καμπάνια λοιπόν έχει βάλει στόχο να "κάνει την κάθε σου μέρα, μία ξεχωριστή μέρα"! Με σύνθημα λοιπόν αυτό, ξεκινά τη νέα της διαφημιστική εκστρατεία, δίνοντας στους συνδρομητές της ακόμη περισσότερες υπηρεσίες συνδρομητικής και ίντερνετ για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες όλης της οικογένειας για ψυχαγωγία, ενημέρωση, επικοινωνία και διασκέδαση.

Πρόλαβέ το
Τώρα που όλα αλλάζουν και που οι ανάγκες για ψυχαγωγία και επικοινωνία είναι ακόμα περισσότερες, η Nova είναι πάντα εκεί με μοναδικές επιλογές διασκέδασης και πραγματικά γρήγορες ταχύτητες internet. Nova Go, Nova On demand, Catch up Tv και ταχύτητες που τρέχουν με 100 mbps είναι μερικές μόνο από τις υπηρεσίες που θα λατρέψετε και θα σας κάνουν να μην χάνετε στιγμή δράσης!

Δείτε παρακάτω το φρέσκο τηλεοπτικό σποτΠρόλαβέ το

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.

ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet