ΘΕΛΩ NOVA

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το Insight TV γεμίζει τον Ιούλιο με ασταμάτητη δράση!

29/06/2020 10:48
Το Insight TV μας μεταφέρει σε όλο τον κόσμο με ένα πάτημα στο τηλεκοντρόλ. Μπείτε στον κόσμο της περιπέτειας από την συχνότητα της Nova!

Το Insight TV μας υπόσχεται δυνατές εκπομπές και τον Ιούλιο! Το κανάλι της δράσης συνεχίζει να ανανεώνει το πρόγραμμα του και μας κρατά σε... εγρήγορση. Σερφ, εξερευνήσεις και παιχνίδια είναι μερικά μόνο από όσα θα δούμε τον επόμενο μήνα στη Nova!

Λόγω των συνθηκών σε ολόκληρο τον πλανήτη τα ταξίδια έχουν μειωθεί αισθητά. Ευτυχώς η εικόνα ταξιδεύει ακόμη με ταχύτατους ρυθμούς. Το Insight TV μας μεταφέρει σε όλο τον κόσμο με ένα πάτημα στο τηλεκοντρόλ. Μπείτε στον κόσμο της περιπέτειας από την συχνότητα της Nova!

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα του Ιουλίου:

Οι προσφορές της Nova
συχνάζουν στους TV Experts
Ανακαλύψτε τες


THRU

Απολαύστε για άλλη μία φορά τον πρώτο κύκλο της σειράς THRU που λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα συναρπαστικό παιχνίδι περιπέτειας και σε κάθε επεισόδιο οι ομάδες πρέπει να διασχίσουν μία συγκεκριμένη διαδρομή, ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια που θα συναντήσουν στον δρόμο τους.

Από την Τετάρτη 1η Ιουλίου και κάθε Τετάρτη στις 22:00, με διπλά επεισόδια

ΕΠΙΚΕΣ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ (Νέο επεισόδιο)

Ο Τζος και ο Κόντι, οι δύο αστικοί εξερευνητές, μας προσκαλούν σε ένα ιδιαίτερο επεισόδιο για να θυμηθούμε μαζί τους τις περιπέτειες που έζησαν στα ταξίδια τους σε όλο τον κόσμο. Στο τέλος, θα απαντήσουν ποια από τις τοποθεσίες που επισκέφθηκαν ήταν στην κορυφή της λίστας των επιθυμιών τους.

Το Σάββατο 11 Ιουλίου στις 22:00

ΣΕΡΦ ΑΠΟ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΑ (Νέα εκπομπή)

Ζωντανοί θρύλοι από τη μία, πρωτοπόροι νέοι σέρφερ από την άλλη: ο βραβευμένος κινηματογραφιστής Τέιλορ Στιλ παρουσιάζει ένα ντοκιμαντέρ στο οποίο εξετάζει τις σχέσεις μεταξύ κορυφαίων σέρφερ από διαφορετικές γενιές, σε όλο τον κόσμο.

Την Κυριακή 26 Ιουλίου στις 22:002

 
Απολαύστε εκπομπές περιπέτειας για κάθε διάθεση ενεργοποιώντας την υπηρεσία Nova Family Pack ή Nova3play Family. Για λεπτομέρειες μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος των "TV Experts" θα σας καλέσει χωρίς το παραμικρό κόστος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet