ΘΕΛΩ NOVA

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το αφιέρωμα «Sharkfest» θα σας καθηλώσει!

29/06/2020 10:34
Το «SHARKFEST» κάνει ζουμ σ' έναν από τους πιο τρομακτικούς - και συχνά παρεξηγημένους - θηρευτές της φύσης, τους καρχαρίες! Ανακαλύψτε το στο Nat Geo Wild!

Το National Geographic WILD παρουσιάζει έναν μήνα γεμάτο καρχαρίες. Το «Sharkfest» προσφέρει μια κοντινή, προσωπική ματιά σε έναν από τους πιο τρομακτικούς - και συχνά παρεξηγημένους - θηρευτές της φύσης.

Η τρέλα του «Sharkfest» είναι σίγουρο ότι θα καθηλώσει τους τηλεθεατές με αλήθειες πιο παράξενες και από τη φαντασία, από τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην έρευνα και την προστασία των καρχαριών μέχρι νέους τρόπους για την πρόβλεψη των επιθέσεων σε ανθρώπους. Απολαύστε το αφιέρωμα για τους θηρευτές καρχαρίες από την Κυριακή 5 Ιουλίου στις 19:00 και κάθε μέρα από τις 19:00 στο National Geographic WILD  και τη Nova!

 
Απολαύστε κορυφαία ντοκιμαντέρ για κάθε διάθεση ενεργοποιώντας την υπηρεσία Nova Family Pack ή Nova3play Family. Για λεπτομέρειες μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας που ακολουθεί και ένας εξειδικευμένος εκπρόσωπος των "TV Experts" θα σας καλέσει χωρίς το παραμικρό κόστος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet