ΘΕΛΩ NOVA

ΓΕΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γιατί να έχετε συνδρομητική τηλεόραση!

21/07/2018 19:21

Η συνδρομητική τηλεόραση έχει μπει για καλά στην ζωή μας. Σήμερα λειτουργούν 2 μεγάλες δορυφορικές πλατφόρμες (Nova & Cosmote TV), ενώ Vodafone, Wind αρχίζουν να διεκδικούν συνδρομητές και κομμάτι της πίτας από το μετερίζι της ΙPTV (ιντερνετική τηλεόραση).  Ταυτόχρονα οι υπηρεσίες «on demand» αρχίζουν σιγά σιγά να "ωριμάζουν", δίνοντας αυτή την ποικιλία, που χρειάζεται ο πελάτης, αλλά και την αίσθηση ότι αυτός κάνει κουμάντο. Βλέπει ό,τι θέλει, τη στιγμή, που το θέλει...και πάει λέγοντας.


Η συνδρομητική τηλεόραση ωστόσο έχει μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης στην χώρα μας. Μόλις 1 στα  4 νοικοκυριά έχουν συνδρομητική (ποσοστό της τάξεως του 25%), ενώ στην υπόλοιπη Ευρώπη η αντίστοιχη αναλογία είναι σχεδόν 6 προς 10 και συνεχώς αυξάνει (60%). Αυτό το κενό προσπαθούν να καλύψουν οι εταιρείες δίνοντας συνεχώς κίνητρα στον πελάτη, όπως είναι η μείωση της τιμής και οι νέες πρωτοποριακές υπηρεσίες που κάνουν την πρόσβαση στο περιεχόμενο πιο εύκολη για όλη την οικογένεια, αλλά παράλληλα απογειώνουν την εμπειρία θέασης.


Ας δούμε μερικούς λόγους γιατί αξίζει να βάλει στο σπίτι του κάποιος συνδρομητική τηλεόραση πέρα από το να βλέπει αθλητικά.


Γιατί με γλιτώνει από έξοδα!

Παιδικά χωρίς διαφημίσεις! Πόσες λαμπάδες Superman, κούκλες και ανούσια παιχνίδια που τα παιδιά παίζουν για μερικά λεπτά και τα πετάνε θα κέρδιζε κάποιος το χρόνο, μόνο από αυτό.... Αξίζει να το προσμετρήσετε, αν έχετε μικρά παιδιά!

Γιατί έχω κάτι να επιλέξω πάντα

Η συνδρομητική δεν είναι μόνο ταινίες και μπάλα. Οι εταιρείες προσπαθούν να έχουν μια μεγάλη ποικιλία από θεματικά κανάλια για όλα τα γούστα. Το 95% των πελατών αγαπούν τα ντοκιμαντέρ ενώ τα κανάλια gossip, μόδας, μουσικής, ενημερωτικά, κλπ είναι πάντα διαθέσιμα ειδικά στις περιπτώσεις που απλά θες να χαλαρώσεις! Ακόμα και τα ελεύθερα κανάλια είναι διαθέσιμα στις μεγάλες πλατφόρμες, στην περίπτωση που τόσο πολύ σας λείψουν!!

✓  Γιατί έχω τον έλεγχο

Ρωτήστε τον εαυτό σας, αν βλέπετε τηλεόραση. Το 90% των ανθρώπων απαντάνε «όχι καθόλου». Μετρήστε πόσες ώρες είστε σε χώρο με ανοιχτή την τηλεόραση! Θα δείτε ότι είστε αρκετές! 4.5 ώρες την ημέρα κατά μέσο όρο (όχι εγώ... οι άλλοι). Με την συνδρομητική τουλάχιστον έχω τον έλεγχο του τι βλέπω. Τι θα ακούω στο background,  ακόμα και αν δεν είμαι συγκεντρωμένος.

Γιατί δεν είναι μόνο τηλεόραση!

Οι εταιρείες εξελίσσουν τις υπηρεσίες τους συνεχώς. Πλέον, πέρα από την συσκευή της τηλεόρασης, το περιεχόμενο είναι διαθέσιμο και σε σχεδόν όλες τις συσκευές που έχουν οθόνη! Και στο ψυγείο σύντομα!!! Τόσο τα σειριακά κανάλια, αλλά πολύ περισσότερο το video on demand είναι διαθέσιμα σήμερα από όλες τις πλατφόρμες σε laptop, κινητό και tablet. Δεν είναι μόνο το πλεονέκτημα της κινητικότητας, είναι και ότι η θέαση μπορεί να είναι ταυτόχρονη, οπότε με μία συνδρομή τελικά έχω 2!

Γιατί είναι προσιτή

Πολλοί ακόμα πιστεύουν ότι η συνδρομητική είναι ακριβή. Θυμούνται ακόμα τον γείτονα με το ακριβό αμάξι και το μεγάλο σπίτι που είχε συνδρομητική στο σαλόνι μαζί με την τεράστια τηλεόραση! Πλέον οι τιμές είναι πολύ προσιτές. Ο ανταγωνισμός και η αύξηση των πελατών έριξε τις τιμές, ώστε πλέον το κόστος να ξεκινά από μερικά λεπτά του ευρώ την ημέρα! Όσο 4 τσιγάρα την μέρα έλεγε ο πωλητής σε έναν πελάτη, και δεν είχε καθόλου άδικο. Ακόμα και στην περίπτωση που κάποιος θέλει όλη την εμπειρία και αγοράσει και τις 2 συνδρομές από τις μεγάλες πλατφόρμες το κόστος είναι περίπου 2 ευρώ την ημέρα! Όσο ένας καφές Arabica που προτιμούμε!

Γιατί το δωρεάν (τελικά) δεν είναι και τόσο δωρεάν

Ελεύθερη τηλεόραση (digea) και παράνομο download και streaming που  είναι πολύ διαδεδομένα θεωρούνται, λανθασμένα,  δωρεάν από πολλούς. Τα πληρώνουμε όμως με το πιο πολύτιμο αγαθό που έχουμε: τον χρόνο μας. Στην μεν ελεύθερη τηλεόραση μια καλή ταινία θα ολοκληρωθεί στις 3 ώρες λόγω διαφημίσεων, στο δε παράνομο download πρέπει να αφιερώσεις αρκετό χρόνο για να βρεις αυτό που θες να δεις και να το διαμορφώσεις. Εχει φτάσει 12 η ώρα το βράδυ, και αντί να δεις αυτό που θες απλά κοιμάσαι στον καναπέ!!

Γιατί δεν έχω τύψεις που απασχολώ το παιδί με «ανεξέλεγκτο περιεχόμενο»

Κάποιοι,-ίσως ξέρετε έναν- «παρκάρουν» το παιδί στο laptop ή την τηλεόραση για να μπορέσουν να κάνουν μια δουλειά η να πιούν έναν καφέ! Ανεξέλεγκτο περιεχόμενο, διαφημίσεις, βία ελλοχεύουν σε κάθε δευτερόλεπτο. Οι συνδρομητικές πλατφόρμες έχουν πολύ ποιοτικά παιδικά προγράμματα από μεγάλα studios και χωρίς διαφημίσεις παιδικών παιχνιδιών. Τουλάχιστον ένας γρήγορος καφές με ησυχία και χωρίς ανησυχία μπορεί να υπάρξει με την συνδρομητική.


Γιατί είναι εύκολο

Μ' ένα απλό τηλεφώνημα η εταιρεία θα σου στείλει την αίτηση με courier και σε λίγες μέρες (ακόμα και αυθημερόν για τους βιαστικούς) ο τεχνικός θα έρθει να εγκαταστήσει τα πάντα. Μετά από χρόνια εκπαίδευσης και εμπειρίας, οι τεχνικοί  κάνουν πολύ καλή και καθαρή δουλειά. Η τοποθέτηση είναι απλή και γρήγορη και το σπίτι δεν αναστατώνεται !

Τώρα, γιατί να προτιμήσετε την Nova; Το tvexperts.gr προσπαθεί από την πρώτη μέρα της γέννησής του και θα προσπαθήσει ακόμα περισσότερο, να σας φωτίσει την πλήρη γκάμα του περιεχομένου της 1ης συνδρομητικής, αλλά το κυριότερο την υπεροχή της στο κομμάτι, που λέγεται εμπειρία θέασης, αλλά και σ' αυτό, που έχει γίνει πια καραμέλα (αλλά στην περίπτωση της Nova, ισχύει χωρίς... ψιλά γράμματα) value for money πρόταση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet