Ζήτησε να σε καλέσουμε


Τρίτη 09 Οκτ 2018
O θησαυρός του Κούπερ στο Discovery και την Nova!

Ο Ντάρελ Μίκλος σε μία πρωτόγνωρη αποστολή ανεύρεσης θησαυρού! Με τη βοήθεια ενός μυστικού χάρτη που ξεκίνησε να φτιάχνει στο διάστημα ο φίλος του, ο διάσημος αστροναύτης Γκόρντον Κούπερ, ο Ντάρελ και μία ομάδα εξερευνητών αναλαμβάνουν να εντοπίσουν τον πιο συγκλονιστικό θησαυρό του κόσμου.

Μετά την περιπέτειά του στα νησιά Τερκς και Κέικος, ο Ντάρελ ανασυγκροτήθηκε και συγκέντρωσε το ποσό που χρειαζόταν για ακόμη ένα κυνήγι θησαυρού. Με τα αρχεία του Γκόρντον, με εκατοντάδες φωτογραφίες που τραβήχτηκαν κατά τη διάρκεια της αποστολής Gemini V, και με μία μυστηριώδη λίστα που περιλαμβάνει 11 ναυάγια, ο Ντάρελ και η ομάδα του κατευθύνονται στην περιοχή στην οποία κρύβονται τα περισσότερα ναυάγια από την εποχή της Αποικιοκρατίας.

Mε δεδομένο όμως το κόστος είναι τεράστιο, 75.000 δολάρια τη μέρα, δεν έχει και πολύ χρόνο. Ο Ντάρελ έχει στη διάθεση του 8 μόλις ημέρες για να βρει τον θησαυρό. Η αποτυχία θα τον καταστρέψει, αλλά η επιτυχία δεν θα αλλάξει μόνο τη ζωή του - μπορεί να αλλάξει και την ιστορία!


Aπό την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή στις 22:00 στο Discovery Channel (περιλαμβάνεται στο ψηφιακό μπουκέτο της Nova) ο νέος κύκλος επεισοδίων "Ο θησαυρός του Κούπερ".
Αποστολή
Έλα σήμερα στην Nova. Αφορά νέους πελάτες.
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα σε καλέσουμε χωρίς κόστος.