ΘΕΛΩ NOVA

ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ο εμβληματικός αγώνας των 24 ωρών του Λε Μαν ξεκινά!

19/09/2020 13:29
Ρομαντισμός, άγρια γκάζια, ηλιοβασίλεμα, σούρουπο, παρέλαση αστέρων. Απολαύστε μέσα από τα Eurosport & την Nova τον κορυφαίο αγώνα μηχανοκίνητου αθλητισμού!!

Οι συστάσεις για το τι εστί ένας 24ωρος αγώνας του Λε Μαν περισσεύουν. Η φράση ότι αποτελεί την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, τα λέει όλα με τον πλέον εύγλωττο τρόπο. Για τους πιο δύσπιστους η πρόσφατη πρεμιέρα της Nova "Ford vs Ferrari" αποτελεί τον καλύτερο οδηγό... ξενάγησης στην ατμόσφαιρα, αλλά στον ρόλο που διαδραματίζει o συγκεκριμένος αγώνας. Η φετινή version που διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών ελέω Covid, εκκινεί το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:30 μέσα από τα κανάλια Eurosports και θα ολοκληρωθεί 24 ώρες αργότερα.

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο αγώνας μεταφέρθηκε λοιπόν από την κλασική ημερομηνία του Ιουνίου για τον Σεπτέμβριο. Αυτό πρακτικά σημαίνει περισσότερες σκοτάδι, με την ανδρεναλίνη να "χτυπάει" κόκκινο.

Ρομαντισμός, άγρια γκάζια, ηλιοβασίλεμα, σούρουπο, παρέλαση αστέρων. Όλα αυτά εναλλάσσονται συνάμα συνδυάζονται σε μια αναμέτρηση με άγρια ομορφιά. Όσοι έχουν τρέξει στον αγώνα έχουν να διηγούνται μέχρι και στα... εγγόνια τους. Ακόμα και οι... έξω από το χορό κάνουν λόγο για εμπειρία ζωής. Προσδεθείτε τηλεοπτικά μέσα από τα Eurosports και την Nova!

Διαβάστε επίσης: Το περσινό αφιέρωμα των "TV Experts" στον 24ωρο αγώνα του Λε Μαν

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


Δείτε περισσότερα
ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ NOVA
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου.
ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δευτέρα έως Παρασκευή : 09:00 - 21:00

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
2111030505
Copyright © 2018 TelephoneNet